28
Mayıs
2024
Salı
KADIN

Duygu Asena internette

Türkiye’de feminizmin öncülerinden olan gazeteci yazar Duygu Asena’nın hayattayken yapmaya fırsat bulamadığı bir dileğini gerçekleştirme düşüncesiyle web sitesi oluşturuldu. 

Her türlü iletişim aracını kullanarak sevenleriyle, okurlarıyla, dostlarıyla bir araya gelmeyi seven ve buluşma noktalarına web sitesini de eklemeyi arzulayan Duygu Asena’nın bu dileği dostları tarafından yerine getirildi. Duygu Asena’nın hayata geçirmeye fırsat bulamadığı dileği gerçekleştirme düşüncesiyle yola çıkan yakın dostları ve re:ajans ekibinin hazırladığı web sitesinde sevenleri, dostları, okurları, hayranları Duygu Asena’yla buluşabilecek. 

Duygu Asena’nın “unutulanlar” listesine dahil olmasını arzu etmeyen, fikirlerinin, yaşamından aktarımların günümüz gençliğinin yanı sıra gelecek kuşaklara taşınmasını amaçlayan Asena dostları, Türk kadını için verdiği mücadelenin hak ettiği şekilde değerlendirilmesi için www.duyguasena.net sitesini kurdu. 

Asena’nın kaleme aldığı yazılarının yanı sıra sevenlerinin, okurlarının Ona mesajlarını, ortak anılarını, birlikte çekilmiş fotoğraflarının da olduğu sitede Asena hakkında bugüne kadar yazılmış yazılar da bulunuyor.

anka
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2006 Çarşamba 09:44:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?