16
Mayıs
2024
Perşembe
KADIN

Engelli kadını, bıçaklayarak öldürdü

Manisa'nın Akhisar ilçesinde bir kişinin, arkadaşlık yaptığı 25 yaşındaki yürüme engelli kadını tartışma sonrası bıçakla öldürdüğü iddia edildi. Başına demirle vuran engelli kadının ablasını da bıçakla yaraladığı öne sürülen zanlı gözaltına alındı.

İddiaya göre, Hacıishak Mahallesi 131 sokakta oturan yürüme engelli Yeliz Başana (25) ile evine gelen ve 5 yıldır arkadaşlık yaptığı öğrenilen Y.G. (46) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Y.G, eline geçirdiği bıçakla, vücudunun belden aşağısı tutmayan Başana'yı, birçok yerinden yaraladı.

Olay sırasında evde bulunan Yeliz Başana'nın ablası Gülay Başana, bağırışmalar üzerine girdiği odada, kardeşini kanlar içinde görünce şok yaşadı. Gülay Başana, eline geçirdiği demirle Y.G'nin başına vurdu. Bunun üzerine Y.G, bıçakla Gülay Başana'yı yaraladı. Evden gelen bağırışmalar üzerine komşular polise haber verdi. Ekipler Y.G'yi yakaladı.

Yaralı Yeliz Başana, hastaneye kaldırılırken yolda öldü. Gülay Başana ile birlikte hastanede tedavisi yapılan Y.G. ise daha sonra gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

AA
Yayın Tarihi : 5 Ağustos 2007 Pazar 14:21:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?