15
Mayıs
2024
Çarşamba
KADIN

Fahişelik tartışması

Şebnem Dönmez “Her kadın fahişeliği düşünmüştür” dedi. Sert yorumlar geldi...

Ünlü oyuncu Şebnem Dönmez'in "Bütün kadınlar fahişeliği hayatında bir defa" düşünmüştür" açıklamasına şöhretler dünyasından çarpıcı yorumlar geldi.

Tuğba Özay: Şebnem ve Şebnem’in ailesinde böyle şeyler düşünen olmuştur. Ama Türk kadını için böyle genel laflar konuşmasın. Şebnem boşanmış olmanın verdiği sıkıntıyla saçmalamış. Genel konuşmasın. Sülalesine sorsun bakalım ‘Siz hiç fahişelik yapmayı düşündünüz mü?’ diye... Eskilerin bir lafı vardır. Ben erkeğimin geyşası da fahişesi de, anası da olurum diye... Ben de atalarımızın dediği gibi sadece kocamın fahişesi olurum...

Doğa Bekleriz: Fahişelik dünyanın en eski mesleği olabilir ama ben hayatımda hiç böyle bir şey düşünmedim. Allah kimseyi de düşürmesin.

Didem Uzel: Kadınsı bir duygu olarak ben de düşünmüşümdür. Onları buna iten nedenleri çok merak etmişimdir. Çünkü çok kadınsı bir şey. En azından nasıl yapılır nasıl bir duygudur diye her kadın bunu düşünmüştür. Düşünmedim diyen yalan söyler.

Ece Gürsel: Bu soruyu neden bana soruyorsun? Bu konuyla ilgili yorum yapmak istemiyorum. Zaten saçma sapan bir yorum... Bu çok ince bir konu...

Ebru Şallı: Ben gündüzleri evinin kadını, geceleri ise kocasının her şeyi olan kadınlardanım.


vatan
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2007 Salı 17:37:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?