30
Mayıs
2024
Perşembe
KADIN

Fashion Film Festivali

Moda tasarımcılarını, stilistleri ve sinema tutkunlarını bir araya getirecek ''Fashion Film Festival'', 12 Nisan'da yapılacak.

Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamaya göre, İstanbul Street Style ve Magnet İstanbul tarafından düzenlenen festivale The Hall ev sahipliği yapacak. Moda tasarımcılarını, stilistleri, sinema tutkunlarını hatta yerel moda sahnesinin parçası olan herkesi bir araya getirecek festival, bir dizi film gösterisinden çok şenlik havasında gerçekleşecek.

Festivalde yönetmen Paul Schrader'in "American Gigolo", Douglas Keeve'nin "Unzipped" ve Michelangelo Antonioni'nin "Blow Up" adlı filmlerinin yanı sıra 17 farklı ülkeden kısa filmler, klipler, moda ile ilgili belgesellerin olduğu fantastik bir koleksiyon gösterilecek.

Festival katılımcıları, The Hall'de kırmızı halı üzerinde özel fotoğrafçılar tarafından karşılanacak.

Festival, moda ile ilgili tüm gün sürecek aktiviteler, sergiler, "workshop"lar, atölye çalışmaları, saç ve makyaj tasarım kursları, sempozyumlar ve butiklerin yanı sıra en iyi kısa filmlerin gösterileceği gala, defile ve gala kokteyl partisiyle zenginleştirilecek. Ayrıca eski kıyafetlerini getirenlere gün içinde genç tasarımcılar farklı dikim stilleriyle yeni elbiseler tasarlayacak.

kenthaber
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2008 Cumartesi 11:52:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?