16
Mayıs
2024
Perşembe
KADIN

Fuhuşa zorlandı, polise sığındı

Erzurum’da, fuhuşa zorlandığını ileri süren 35 yaşındaki Y.Y. polise sığındı. 5 yıldır fuhuş yaptığını belirterek “Artık bu pislikten kurtulmak istiyorum. Ne olur bana yardım edin” diyen Y.Y. sığınma evine yerleştirilecek.

Sevgilisi tarafından tuzağa düşürüldüğünü ve kadın satıcılarına satıldığını iddia eden Şeyma takma adlı Y.Y., dün Gölbaşı Polis Merkezi’ne giderek, “Beni kurtarın” dedi. Tehdit edilerek fuhuşa zonlandığını ileri süren Y.Y. kendisine fuhuş yaptırdığını iddia ettiği kişilerden şikayetçi oldu. Y.Y., “Sevgilim dediğim şahıs önce bana tecavüz etti, sonra da beni kadın satıcılarına pazarladı. Son 5 yıldır beni para karşılığı satıyorlar.

Artık dayanamıyorum. Bana yardım edin” diye konuştu. Cumhuriyet Savcılığı’nda da ifade veren Y.Y. kadın sığınma evine yerleştirilmesi için Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’ne götürüldü. 

Yetişkin barınma merkezi bulunmadığı için Yakutiye Belediyesi’ne ait Şefkat Evi’ne gönderilen ancak burada da yer olmadığı için kabul edilmeyen Y.Y., geçici olarak bir yakınının yanına yerleştirildi.
Hürriyet İnternet / DHA
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2007 Cuma 14:09:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?