29
Mayıs
2024
Çarşamba
KADIN

Hasret, üçüzle bitti

Siirt'te 15 yıllık bebek hasreti üçüz bebek sevinci ile sona erdi. 33 yaşındaki 15 yıllık evli Çiçek Torkay, üçüz bebek sahibi olmanın sevincini yaşıyor. Anne Torkay, üçüz sahibi olmanın mutluluğunun apayrı bir şey olduğunu belirtti.

Siirt Özel Hayat Hastanesi'nde biri kız ikisi erkek üç bebeği dünyaya getiren anne Çiçek Torkay, "15 yıldan beri evliydim. Bebek sahibi olamamak beni ciğerlerimden vuruyordu.

Hayat sanki bana zindandı, hep çocuk sahibi olmayı hayal ediyordum. Sürekli ağlıyordum. Şimdi çok mutluyum. Üçüz bebek sahibi olmak apayrı bir şey. Anlatmak mümkün değildir. Allah çocuk sahibi olmayan herkese bu duyguyu tattırsın. Ancak şimdi de bunların bakımları beni düşündürmeye başladı" dedi.

Üçüz bebek doğumlarının az rastlandığına dikkati çeken Kadın Doğum Uzmanı Op. Dr. Zeliha Çiğdem Demirel ise, "Zorlu bir doğumun ardından hastamız Çiçek hanım bir yerine üç bebeğe kavuştu. Doğum sezaryenle oldu. Gerek bebeklerin ve gerekse annelerinin sağlıkları gayet iyi. Bebekler doğum servisinin maskotları oldu. Başarılı bir tedavinin ardından üçüz bebeklerin doğumunu gerçekleştirmek beni de mutlu etti" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2008 Salı 16:16:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sibel bitkin IP: 78.186.12.xxx Tarih : 17.04.2008 17:45:31

Siirtli olmaktan birkez daha gurur duydum. hastanenizin başarılarının devamını dilerim. kadronuzda çalışan başta ablam Arzu Bitkin Dayanan ve eşi Özgür Dayanan olmak üzere tüm personel ve çalışanlarınızın başarılarının devam etmesi dileğiyle... Yeni anne adyını da tebrik ederim.