16
Mayıs
2024
Perşembe
KADIN

Kadın vekili çarpanlara darbe

CHP İstanbul Milletvekili Zeynep Damla Gürel'le birlikte çok sayıda kadını hedef alan, kadınların korkulu rüyası haline gelen kapkaç çetesinin elebaşısı, düzenlenen operasyonla bacağından yaralanarak yakalandı.

Zeynep Damla Gürel, Beyoğlu'nda kapkaça uğramıştı. 

Çete liderini vermek istemeyen mahalle halkıyla polis arasında arbede yaşandı. Ekipler, çeteye ait 2 satırı ele geçirdi.

Beyoğlu Piyale Paşa Bulvarı'nda bir süre önce Zeynep Damla Gürel'i ve çok sayıda kadın sürücüyü hedef alan çeteye yönelik operasyon başlatıldı. Operasyonda, kapkaç olaylarının meydana geldiği bölgenin yakınındaki İstiklal Mahallesi Ali Kaburi Caddesi'ndeki bir eve baskın düzenlendi. Kapkaç çetesinin lideri olduğu öne sürülen Y.Ç.'nin evine yapılan baskında polisle zanlı arasında çatışma yaşandı. Filmleri aratmayan görüntülerin ortaya çıktığı çatışma sonrası bacağından yaralanan zanlı Y.Ç., Şişli Etfal Hastanesi'ne götürülmek istendi. Bu sırada zanlıyı vermek istemeyen yakınlarıyla polis arasında arbede yaşandı. Mahalle halkı sokaklara dökülürken, polis de zanlının bulunduğu ev ve etrafında yeniden operasyon düzenledi. Y.Ç.'nin evine girmek isteyen polis, pitbull ve kurt köpeğinin havlamasıyla zor anlar yaşadı. Zanlının kardeşlerini arayan polis, evde kimseyi bulamadı. Polis yetkililerinin elindeki 2 satır dikkat çekti. Mutlu Özay, İstanbul

ajanslar
Yayın Tarihi : 25 Mart 2007 Pazar 15:12:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?