22
Mayıs
2024
Çarşamba
KADIN

Kadına tecavüz,kocasına kurşun

Ümraniye’deki evine giren hırsızla boğuşan tekstil işçisi, şüphelinin ateş açması sonucu eşi ve 4 yaşındaki kızının gözleri önünde hayatını kaybetti.


AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, olay Mustafa Kemal Mahallesi 3108 Sokak’taki bir apartmanın birinci katındaki evde meydana geldi.


Yetkililer, evde Necmettin Uyanır (34) ile eşi Meltem Uyanır (23), kızları Helin (4) ve 4 aylık Elif’in yaşadığını belirttiler.
Emniyet yetkililerinin verdiği bilgiye göre, olay şöyle gelişti:
Tekstil işçisi olduğu belirtilen Necmettin Uyanır, eşi Meltem Uyanır ile kahvaltı hazırlığı yaparken, balkon kapısından içeriye girdiği belirtilen, yaklaşık 25 yaşındaki silahlı bir kişiyi gördü.
Çifti etkisiz hale getiren şüpheli, Meltem Uyanır’dan eşinin ellerini bağlamasını istedi. Şüpheli, daha sonra Meltem Uyanır’a tecavüze yeltendi. Bu sırada iplerin gevşek bağlanmış olması dolayısıyla kurtulan Necmettin Uyanır, şüpheli ile boğuşmaya başladı.


Uyanır’ın kafasına birkaçkez tabancanın kabzasıyla vuran şüpheli, eşine yardım etmeye çalışan Meltem Uyanır’ı da tabancayla darp etti.


Gürültüden uyanan 4 yaşındaki kızları Helin de olaya tanık oldu. Meltem Uyanır’ın beşik demiriyle vurduğu şüpheli, Necmettin Uyanır’a tabancayla 2 el ateş etti. Necmettin Uyanır göğsünden ve kasığından ağır yaralandı.
Bazı ziynet eşyaları ile Necmettin Uyanır’ın ruhsatlı tabancasını da aldığı belirtilen şüpheli, daha sonra balkondan atlayarak kaçtı.


Eşinden kendisini hastaneye götürmesini isteyen Necmettin Uyanır, kısa süre sonra olay yerinde öldü.
Necmettin Uyanır’ın cesedi, durumun bildirilmesinden sonra eve gelen, Cumhuriyet Savcısı ve polisin yaptığı incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Yetkililer, verilen eşkal doğrultusunda saldırganının aranmasına başlandığını belirttiler.

A.A
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2007 Cumartesi 11:05:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?