27
Mayıs
2024
Pazertesi
KADIN

Karınca yumurtasından krem yaptı

Karınca yumurtası yağından tüy dökücü krem yaptı

Gutto markasıyla, karınca yumurtası yağından tüy dökücü krem üreten İbrahim Acıkaya ve Ufuk Kasım'ın hedefi artık dünyaya açılmak

İBRAHİM Acıkaya ve Ufuk Kasım'ın sahibi olduğu Gutto Kozmetik, karınca yumurtası yağından tüy dökücü krem üretti, Almanya, Hollanda, Ürdün ve Azerbaycan'a ihracata başladı. Helin Avşar, Hülya Avşar ve Seda Sayan gibi ünlü isimlerin kullandığı karınca yumurtası yağının özellikle Ortadoğu ve Uzakdoğu'da istenmeyen tüylere ağrısız ve iğnesiz çözüm olarak kullanıldığını belirten İbrahim Acıkaya, 'Piyasada karınca yumurtası yağının sahtelerini görünce biz de bu işe girdik. Sağlık Bakanlığı'ndan onaylı bir ürün geliştirdik. Üretimi İkitelli'deki fabrikamızda gerçekleştiriyoruz. Saatte 3 bin 600 adet ürün çıkartma kapasitesine sahibiz' dedi.

Ürün 29.5 lira
Fiyatı 29.5 TL olan, iki yıldır iç piyasada eczanelerde, parfümerilerde, ekolojik marketlerde, kuaförlerde ve aktarlarda ürünlerinin satıldığını belirten Acıkaya, 'Tüketici ürünü en çok eczanelerden satın almayı tercih ediyor. Yurtiçinde aylık olarak ortalama satışımız 250 bin adet civarında. Yıl sonu satış hedefimiz ihracatla birlikte 5 milyon adet rakamına ulaşmak' diye konuştu. Şu anda Bulgaristan, Almanya, Ürdün, Hollanda, Azerbaycan olmak üzere 5 ülkeye ihracatlarının olduğunu hatırlatan Acıkaya, 'Bulgaristan ve Almanya'ya ayda 20'şer bin adet gönderiyoruz. 32 ülke ile ciddi görüşmeler yaptık ve son aşamalara geldik' dedi.

Hafif masajla uygulanıyor
KARINCA yumurtası yağı kremi, cımbız, epilasyon veya ağda sonrası temiz cilde hafif masaj yapılarak uygulanıyor. İstenmeyen tüylerin 4-6 seans sonrasında belirgin bir şekilde azaldığı ve uygulamaya düzenli devam edildiğinde tüylerin neredeyse tamamen yok olduğunu iddia eden Acıkaya, 'Yüz dahil olmak üzere vücudun en hassas gölgelerinde de kullanılabilen bu mucize epilasyon yöntemiyle, açık renkteki ayva tüylerde dahi oldukça başarılı sonuçlar görülebiliyor' dedi.

Portföyde 60 çeşit ürün var
GUTTO markasıyla antiakne, anti-ageing kremleri, yüz maskeleri, botoks kremi, çatlak giderici, kırışık giderici ve zayıflatıcı kremler olmak üzere yaklaşık 60 çeşit ürün ürettiklerini belirten İbrahim Acıkaya, 'Fiyatlarımızın tüketicilerin ürünlerimizi ekonomik açıdan rahat olarak temin edebilecekleri aralıkta olmasına özen gösteriyoruz. Ürünlerin fiyatları 5.50-80 TL arasında değişiyor' dedi. Karınca yumurtası yağı kreminin tüy azaltıcı olarak Gutto'nun lokomotif ürünü olduğunu belirten Acıkaya, 'Karınca yumurtası yağı kreminden önce yüz maskeleri üretiyorduk. Sonrasında poşet maskeler son olarak da çok amaçlı krem grubuna girdik' diye konuştu
 

Akşam
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2009 Salı 11:06:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?