20
Mayıs
2024
Pazertesi
KADIN

Kayacı ve Ar 'a suç duyurusu

Aysun Kayacı ve Müjde Ar hakkında suç duyurusu


Manken Aysun Kayacı ve sanatçı Müjde Ar hakkında, bir televizyon programındaki konuşmalarına ilişkin suç duyurusunda bulunuldu.


Bakırköy Cumhuriyet Savcılığına, avukatı Hacı Orhan ile gelen Adıyaman ve İlçeleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şükrü Orak, suç duyurusu dilekçesini savcılığa verdi.

Aysun Kayacı ile Müjde Ar'ın bir televizyon programındaki bazı sözlerine yer verilen dilekçede, TCK'nın "halkı kin ve düşmanlığa tahrik" konulu 216. maddesi ile 'hakaret" suçunu düzenleyen 125. ve Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini aşağılama suçunu da içeren 301. maddesinin ihlal edildiği gerekçesiyle cezai işlem yapılması istendi.

aa
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2008 Salı 18:43:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
safakbastug IP: 88.253.173.xxx Tarih : 8.04.2008 12:33:06

Adı geçen kişilerin önce demokrasiyle ilgili geniş bilgilere sahip olmaları,ondan sonra ahkam kesmeleri uygun olur.Eğitimli veya eğitimsiz her vatandaşın,seçme hakkı bulunmaktadır.Seçeceği insanları değerlendirmede hangi vatandaşın önyargısız ve adil olacağına asla rasgele karar verilemez.Nice kırsal kesim insanı,nice vasıfsız zavallı,kendisini bulutlarda gören yaratıklardan çok fazla üstündür.