16
Mayıs
2024
Perşembe
KADIN

Kaybolan eşini Kırıkkale'de arıyor

İstanbul'da yaşayan Nilay Danış, 2 ay önce evden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan eşi Ferhat Danış'ı memleketi Kırıkkale'de arıyor. 

Nilay Danış, kaynakçı olan eşi Ferhat Danış'ın hiçbir şey söylemeden 2 ay önce evden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamadığını söyledi. Elinde eşinin resmi, Kırıkkale'de eşinin izini bulmaya çalışan Nilay Danış, ''Eşim Kırıkkaleli, İstanbul'da yaşıyorduk. Bir gün evden çıkıp gitti. Nereye gittiğini, nerede olduğunu bilmiyorum. Beni yalnız başıma bırakıp gitti. Onu 2 aydır İstanbul'da aradım, ama sonuç alamadım. Bunun üzerine Kırıkkale'ye gelerek aramayı sürdürdüm. Ne olur bana yardımcı olun'' dedi. 

Kırıkkale Zafer Caddesi üzerinde eşini arayan Nilay Danış, yetkililerin kendisine yardımcı olmasını istedi. Eşinin yaşayıp yaşamadığını bile bilmediğini belirten Danış, ''Çaresizim, bana yardımcı olun. Onu gören, tanıyan varsa ne olur bana ulaşsın. En azında yaşayıp yaşamadığını ya da neden beni terk ettiğini öğrenmek istiyorum'' diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 30 Mart 2007 Cuma 13:38:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?