16
Mayıs
2024
Perşembe
KADIN

'Kızınızı 5 bin YTL'ye satın aldım'

Samsun'da 5 gündür kayıp olan 17 yaşındaki genç bir kızın ailesini arayan kimliği belirsiz bir kişi, kızlarını bir kadının kendisine 5 bin YTL'ye sattığını iddia etti. Telefon karşısında şok olan aile, soluğu Samsun Adliyesi'nde aldı.

Edinilen bilgiye göre, Kadifekale Mahallesi'nde oturan 17 yaşındaki Nuray Turun, 5 gün önce saat 13.00 sıralarında, "Kız arkadaşıma gidiyorum" diyerek evinden ayrıldı. Kız arkadaşına gitmediği öğrenilen Nuray Turun, evine dönmeyince, Turun ailesi ne yapacağını şaşırdı. 4 çocuk annesi Perihan Turun (52) ve Turgut Turun (51), kayıp kızlarının bulunması için polise ve savcılığa başvurdu.

Kızlarının hayatından endişe ettiklerini belirten gözü yaşlı anne-baba, yetkililerden yardım istedi. Ailenin kızlarını aradığını öğrenen kimliği belirsiz bir kişi evlerine telefon açarak, Nuray Turun'u, Türkan S.'den 5 bin YTL karşılığında satın aldığını iddia etti.

Olay karşısında şok olan Turun ailesi Türkan S.'den ve kızını kaçıranlardan şikayetçi oldu ve tekrar Samsun Adliyesi'ne giderek savcıya suç duyurusunda bulundu. Baba Turgut Turun ve anne Perihan Turun, evlerine açılan telefon karşısında ne yapacaklarını şaşırdıklarını belirterek, ölü veya diri kızlarının biran önce kaçıran kişilerin elinden kurtarılıp kendilerine teslim edilmesini istediler.

Polis, her yerde genç kızı arıyor. Nuray Turun'u gören ve yerini bilenlerin polise ihbarda bulunmaları istedi. Soruşturma sürdürülüyor.

iha
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2007 Perşembe 17:01:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?