22
Mayıs
2024
Çarşamba
KADIN

Liselilerin hamilelik modası

14 yaşındaki hamile genç kız sınıfındaki kendisi gibi bebek bekleyen 4 öğrenciye tavsiyeler veriyor. Genç kızın itirafı ise düşündürücü: ‘Hamilelik moda oldu!’ 

Avrupa’da genç kızlar arasındaki en yüksek hamilelik oranına sahip ülke konumundaki İngiltere’de bir lisede okuyan 13 yaşındaki erkek arkadaşıyla ilk kez seks yaptıktan sonra hamile kaldığını belirten Kizzy Neal’in açıklamaları İngiltere’de şok etkisi tarattı. 

‘Daliy Mail’ gazetesine konuşan genç kız aynı sınıfta okuduğu dört kız arkadaşının da yılbaşından sonra hamile kaldığını belirtirken gençler arasındaki yeni trendin hamile kalmak olduğunu söyledi. 

Neal sözlerine şöyle devam etti:’Karnımın şiştiğini gören kız arkadaşlarım bana bakıp bebek istediklerini söyledi. O günün üzerinden 3 hafta geçmeden bana gelip hamile olduklarını ve ne yapmaları gerektiğini bilmediklerini söylediler. Artık hamile kalmak gençler arasında moda oldu’. 

Ailesinin kendisini desteklediğini söyleyen Neal bu konuda şanslı olduğunu da sözlerine ekledi.
Milliyet
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2007 Salı 09:00:54
Güncelleme :27 Şubat 2007 Salı 11:04:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Bekir PEKER IP: 81.215.101.xxx Tarih : 27.02.2007 12:46:38
herhalda başka bir haber bulamadılar,sırf artık her genç kızı bu konuya dahada teşvik etmekten başka hiç bir konum olmadığını duşunerek,bide kendi ailesindende destek aldığını yazıyorlar,bırakın arkadaş çocuklarımızı bu konuda aydınlatalım,ayrıyetten büyük bir tehlike içinde oldıklarını öğretmek gerekir bu işte millieğitim bakanlığa düşmektedir,çünkü herkesçe bilinmektedir artık artkadaş edinmek hatta kendi evine almak moda olmış,bunlar hepsi iyi bide kötü yönleri'de unutmamak gerekir,bilinçli bir topluma ihtiyaç vardır,kör topluma değil.