30
Mayıs
2024
Perşembe
KADIN

Monroe'nun seks kaseti

Monroe'nun seks kaseti 1.5 milyon dolara satıldı


Beyaz perdenin efsane yıldızı Marilyn Monroe'yu, kimliği belirsiz bir adamla oral seks yaparken gösteren 15 dakikalık kaset, ismi açıklanmayan New Yorklu bir işadamı tarafından 1.5 milyon dolara satın alındı.

1950'li yıllarda 16 mm filme çekilen video kaydının Federal Soruşturma Bürosu (FBI) arşivinden alınan görüntüden çoğaltıldığı belirtildi.

New York Times gazetesinin haberine göre, FBI'ın ilk başkanı olan Edgar Hoover, görüntülerde yüzü görünmeyen adamın ABD Başkanı John F. Kennedy olduğunu ileri sürdü ancak o dönemde bu iddiasını kanıtlayamadı.

Haberde, görüntü kaydının, 1962'de intihar eden Monroe hakkında belgesel çalışması yapan Keya Morgan isimli bir araştırmacı aracılığıyla işadamına satıldığı ifade edildi. Morgan'ın ise görüntüleri, eski bir FBI çalışanın oğlundan aldığı belirtildi. Gazete, orjinal görüntü kaydının FIB çalışanın oğlunda olduğunu ancak bir kopyesinin hala FBI kayıtlarında bulunduğunu bildirdi.

Bu arada 15 dakikalık siyah beyaz kaydı satan alan işadamı, görüntülerin mahremiyetine saygı göstereceğini ve kamuoyuna sızmayacağını söyledi.

aa
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2008 Salı 11:26:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?