22
Mayıs
2024
Çarşamba
KADIN

Ofiste tecavüz mü?

Şöhret olmak için tanıştığı menejerin ofisine giden genç kız tecavüze mi uğradı? Ünlü mankenlerin de adının karıştığı skandal ile ilgili gözaltına alınan menejer ne dedi?

Şöhret olma merakı pek çok genç kızın rüyalarını süslüyor. 

17 yaşındaki S.Y.s de bu genç kızlardan biri. 

Dizi filmlerde rol alıp, şöhret olmak, herkes tarafından tanınan biri olmak istiyordu. 

Bir gün internette chat yaparken, Burhan A. adında bir ajans sahibi ile tanıştı. Burhan A. kendisine "Öyle kolay şöhret olunmuyor, seni önce DJ yaparım. Ünlülerle tanıştırırım. Ardından filmlerde küçük küçük rollerle başlarsın" dedi. 

İstanbul Kartal'da mütevazi bir yaşam süren ve kolejde öğrenim gören S.Y. birden hayallerinin gerçek olduğunu düşündü. 

Bir kaç gün sonra ajans sahibi Burhan A. ile Kadıköy Bağdat Caddesi’nde buluştu. Altınsoy’un yanında manken Nilay Dorsa ve Seçkin Piriler de vardı. 

Seçkin Piriler'in kullandığı otomobille hep birlikte Nişantaşı’na gittiler. Grup burada bir şeyler içtikten sonra Nilay Dorsa, işinin olduğunu söyleyerek ayrıldı. S.Y. Altınsoy ve Piriler, daha sonra bir limuzinle Avcılar’da bir barın açılışına gitti.
 
Saat 20.30 sıralarında S.Y.’nin ablası aradı. S.Y. bir kız arkadaşıyla kalacağını söyledi. Ablası şüphelenince iddiaya göre Seçkin Piriler devreye girdi ve S.Y.’nin kız arkadaşının annesi rolünü oynadı. S.Y. annesinin ikna olmasıyla barda eğlenceye devam etti. 

İlerleyen saatlerde Piriler, bardan ayrıldı. S.Y. geç saatlerde Altınsoy ile birlikte onun Nişantaşı’ndaki çalışma ofisine gitti. S.Y. kendisine mankenlik vaadinde bulunan Altınsoy ile büroda 3 gün birlikte oldu. 3 günün sonunda genç kız eve gitmek istedi. Altınsoy, S.Y.’yi Kartal sahiline bıraktı. 

Genç kızın annesi, olanları öğrenince S.Y. ile birlikte soluğu savcılıkta aldı. Bunun üzerine gözaltına alınan Burhan A. "Kendisi DJ veya manken olmak istiyormuş. Buluştuk. Onunla ilişkiye girerken bakire olduğunu söylemedi. Ayrıca 17 yaşında olduğunu da söylemedi. Eğer söylemiş olsaydı ilişkiye girmezdim" dedi. 

Asayiş Şube’de İfadelerine başvurulan ünlü mankenler Nilay Dorsa ve Seçkin Piriler ise “Ayın 16’sında Avcılar’da bir bar açılışına gittik. Açılıştan sonra menecerimiz Altınsoy’un yanına bıraktık. Çünkü onun misafiriydi” dedi. Bu ifadelerin ardından iki manken serbest bırakıldı. Burhan Altınsoy ise adliyeye sevk edildi. Savcılığa çıkartılan Altınsoy da tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı.


hurriyet.com.tr
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2007 Cuma 14:56:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?