18
Mayıs
2024
Cumartesi
KADIN

Seksi giyinmenin sırları

Bir giysiyi, şık ve seksi gösteren aslında altına giydiğiniz iç çamaşırıdır; çünkü iyi seçilmiş iç çamaşırı kusurlarınızı örter, o elbisenin üzerinize dikilmiş gibi görünmesini sağlar. Peki iç çamaşırını nasıl seçeceksiniz?

Kışı arkada bıraktığımıza göre, kalın kazak ve paltoların altına sakladığımız vücutlarımızı ortaya çıkarma zamanı geldi. Bu sezon pek moda olan o incecik, tiril tiril, seksi ve vücuda oturan giysilerin, çok fazla iç göstermek gibi bir tehlikesi var. Kim bilir belki bu tarz aldığınız ve giyemediğiniz giysileriniz bile vardır. Biz de bu nedenle seksi ve şık giyinmeyi kolaylaştırmanın yollarından bahsedelim dedik...

Anvelop çok moda

Son zamanlarda en moda olan şey anvelop bluz ve elbiseler. Hem rahat, hem de şık olan bu elbiseler kalıcı olacak gibi. Bu nedenle bunlara uygun iç çamaşırları edinmek yararınıza olabilir. Peki ama çıkıntıları ve fazlalıkları göstermeden bu elbiseleri nasıl giyebilirsiniz?

Bu durumda en iyisi tek parça, gövde, kalça ve üst bacakları saran bir bodysuit edinmek iyi olacaktır. Bunlar vücudunuzu toplayarak, vücudunuzun çıkıntılı kısımlarını içine alır. Bunların kalça kısmı g-string olanları, ya da bacaklar da dahil tümden gövdeyi içine alanları bulunmaktadır. Hangisini edinirseniz edinin, elbisenizin üzerinizde nefis duracağını garantilerseniz.

Hatlarınız pek kıvrımlı değilse, niçin kendi kıvrımlarınızı kendiniz yaratmayasınız? Sütyen kısmı dolgulu olan bir bodysuit edinin. Böylece göğüs kıvrımı daha belirginleşirken, bodysuit karnınızı saklayacağı için bu bölge de daha ince görünecektir.

Boyundan askılılar

Boyundan askılı, sırtı açık bluzlar hemen her kadına yakışır. Omuzlarınızı ve köprücük kemiklerinizi ortaya çıkardığı için, sizi daha ince ve cesur gösterir. Bu tür bluzlarla ilgili seksi olmayan şeyse, sütyen askılarının alttan çıkması, ya da ha bire çekiştirmekten bir türlü rahat rahat hareket edemediğiniz askısız sütyenlerdir. Eğer bu tarz bluzları güvenle giymek istiyorsanız, o zaman şu önerileri dikkate alın:

Sırtı yüzücü tarzında olan sütyenler en iyi dostunuzdur. Özellikle de askıları ayarlanabilenler. Dikişsiz bir model bulursanız, bluzunuz daha bile iyi görünür.

Silikon sütyenleri de deneyebilirsiniz. Bunlar önden teninize yapışıp göğüslerinizi kavrarken, sırta hiçbir şekilde temas etmezler. Kolay takılıp çıkarılırlar.

Dar ve oturan tişörtler ve bluzlar

Giyinirken risk almıyor olabilirsiniz ama ara sıra kuralları değiştirip, şöyle daha dikkat çekici bir şeyler giymenin nesi yanlış ki? Mesela üzerinize tam oturan bir tişört, bluz ya da kazak size tamamen farklı bir hava kazandıracak. Üstelik sevgilinizin gözü sizden başka bir şey görmeyecek, garanti veriyorum!

Göğsünüz büyükse, o zaman dikişsiz küçük gösteren (minimizer) modeller, hem göğüslerinizi en iyi şekilde destekler, hem de onların daha küçük görünmesini sağlar.


Göğsü küçük olanlarsa, jel dolgulu sütyenleri, süngerlilere tercih etsinler. Jel dolgulular çok daha doğal bir görünüm sağlar.

Kalkık bir popo için

Dürüst olmak gerekirse, duruma uygun giyildiğinde, string külotlar eğlenceli ve seksi olabilirler ama, poponuz, yerçekiminin olumsuz etkilerine maruz kaldığında, string külotların poponuzu kaldırmak için en ufak bir destekleyici etkisi olmadığı da açık. Üstelik rahat oldukları da söylenemez, değil mi? Peki o zaman ne yapacağız?

Erkek tarzındaki şortlar da en az string kadar seksi olabilir, üstelik daha çok destek sağlarlar. Bunların Lycra’lı olup, üstünüze tam oturanlarını da bulmanız mümkün. Üstelik bunlar hem dikişsiz, hem de düşük belli olduğundan, dışardan bakıldığında asla görünmezler.

Bacaklarınızın kalın olduğunu mu düşünüyorsunuz? Diyetlerle boğuşmanıza hiç gerek yok. Vücudu, kalça ve üst bacakların bir kısmına da içine alarak saran, elbiseyi andıran çamaşırlar veya karnı da içine alan şort külotlar daha ince görünmenizi sağlar.



mynet.com
Yayın Tarihi : 16 Mayıs 2005 Pazartesi 14:30:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?