15
Mayıs
2024
Çarşamba
KADIN

Şenlendirici'nin evinde silahlı kavga

Hüsnü Şenlendirici, eşi Nazire ve kayınvalidesi arasında tartışma çıktı. Evden silah sesleri duyulunca polis çağırıldı. Ünlü klarnetçi gözaltına alındı...

Ailecek karakolluk oldular

Ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendirici, evde silahlı kavga nedeniyle gözaltına alındı. Olay şöyle gelişti: İstanbul Mecidiyeköy’deki bir evde Şenlendirici’yle eşi Nazire, kayınvalidesi ve kardeşi arasında tartışma çıktı. Bu sırada evden silah sesleri duyan komşuları, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, Şenlendirici ve ailesini gözaltına aldı. Ünlü klarnetçi, Kuştepe Polis Merkezi’ne götürülürken, eşi, annesi ve olaya karıştığı iddia edilen 1 kişi, hastanede sağlık kontrolünden geçirildi. Şenlendirici’nin ailesine şiddet uyguladığı iddia edildi.

Boşanma sözü 

Bu arada, Şenlendirici’nin “Boşanma konusunda henüz bir karar vermedim, 3 ay da sürebilir, 1 sene de...” sözlerine Deniz Seki’nin çok kırıldığı, Şenlendirici’ye “Ben kariyerimi, ayaklar altına aldım, sen boşanacağım demiyorsun” diyen Seki, sonunda boşanma sözü aldı. Şenlendirici, önümüzdeki hafta 10 yıllık eşine boşanma davası açacak.


vatan
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2007 Pazar 16:41:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?