15
Mayıs
2024
Çarşamba
KADIN

Tanburacı kimin boğazını sıktı

Star Gazetesi'nin magazin muhabiri Müge Ayyıldız, Talimhane Caddesi'ndeki bir akaryakıt istasyonunun marketinde alışveriş yaptı. O sırada Yeni Şafak Gazetesi'nin spor yazar Osman Tanburacı da aldığı benzinin parasını ödemek için kasaya yöneldi. Tanburacı kredi kartının slibini imzalayabilmek için Ayyıldız'ı tezgahın üzerindeki çantalarını çekmesi için iddiaya göre sert bir dille uyardı. 

Müge Ayyıldız, "Beni çok sert bir dille uyardığını söyleyince daha da sinirlendi. Çıkmak üzereyken dönerek boğazıma sarıldı ve sıktı. Sonra çıkıp gitti. Adını kredi kartının slibine bakarak öğrendim ve gazeteci olduğunu öğrenince çok üzüldüm" dedi. Polise şikayette bulunan Ayyıldız, "Kadın düşmanı olduğunu anlamamak mümkün değil. Maddi ve manevi bir tazmin peşinde değilim. Tek istediğim kendisine gelmesi" diye konuştu. 

Osman Tanburacı ise havalimanına yetişmeye çalıştığı sırada meydana gelen olayın bir yanlış anlaşılmadan kaynaklandığını söyledi. Ayyıldız'ın arkadaşının kızı oluduğunu söyleyen Tanburacı, "İleri geri laflar etti. Olayı güvenilk kameraları görüntüledi. Niyeti bunları ortayı çıkartıp birşeyler elde etmek" dedi.
Hürriyet
Yayın Tarihi : 15 Mart 2007 Perşembe 21:20:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?