22
Mayıs
2024
Çarşamba
KADIN

Tecavüzcü, DNA testiyle baba çıktı

SAMSUN’da 37 yaşındaki Ahmet T.'nin, kuaföre götürürken ormanlık alanda tecavüz ettiği 20 yaşındaki Ö.U.’nun dünyaya getirdiği kız çocuğunun babası olduğu belirlendi. Tecavüz suçlamasıyla tutuksuz yargılanacak olan evli Ahmet T. ifadelerinde genç kızı yalancılıkla suçlamıştı. Ancak Adli Tıp Kurumu’ndan gelen rapor sanığı yalanladı. Olayla ilgili ilk duruşma önümüzdeki günlerde Samsun 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde yapılacak. 

Samsun’un Alibeyli Köyü’nde ailesiyle birlikte oturan Ö.U. iddialara göre yaklaşık 1 yıl önce kendilerini ziyarete gelen akrabası 3 çocuk babası Ahmet T. ile birlikte saçlarını boyatmak için şehir merkezindeki kuaför gitmek üzere yola çıktı. Ancak Ahmet T. otomobili köy yolunda ormanlık bir arazide ıssız yere çekip, silahla genç kızı tehdit ederek tecavüz etti. Olaydan sonra hamile kalan ve komşularının dedikodusundan çekinen genç kız İstanbul’daki yakınlarının yanına giderek bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Samsun’a dönünce de akrabası olan Ahmet T.’den şikayetçi olan Ö.U. nöbetçi mahkemede, “Beni kuaföre götürecekti. Fakat kuaföre giderken ilişkiye girmek istediğini söyledi. Kabul etmeyince silahını çıkardı. Bayılıp kendimden geçmişim. Sonra otomobili ormanlık alana çekerek bana tecavüz etti. Ardından da kimseye söylemeyeyim diye beni tehdit etti. Bu olaydan 3 gün sonra köyde herkes fındık toplarken evde yalnızdım. Ahmet gelip bir kez daha bana tecavüz etti. Hamile kaldığımı öğrenince kendisine söyledim. Ama benimle ilgilenmedi. Ailemden ve çevremden korktuğum için İstanbul’daki akrabalarımın yanına giderek çocuğu dünyaya getirdim. Kızımın babası kendisidir. Ondan şikayetçiyim'' diye konuşarak DNA testi yapılmasını istemişti. 

Genç kızın şikayeti üzerine gözaltına alınan ve nöbetçi mahkemeye çıkarılan Ahmet T. ise savunmasında ilişkiye girmediklerini belirterek, “Kendisi akrabamdır. Söylediği şeylerin hepsi hayal ürünüdür. Başka birisiyle ilişkiye girip hamile kalmış ve beni suçluyor'' diye konuşmuştu. İfadesinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Ahmet T.’yi İstanbul Adli Tıp Kurumu’ndan gelen rapor yalanladı. Rapora göre genç kızın dünyaya getirdiği bebeğin babasının yüzde 99.9 Ahmet T. olduğu belirlendi. T. hakkında tecavüz suçundan 3 ila 10 yıl arasında hapis cezası istemiyle açılan davanın ilk duruşması önümüzdeki günlerde Samsun 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde yapılacak.
Milliyet internet
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2007 Çarşamba 09:48:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?