23
Mayıs
2024
Perşembe
KADIN

Vitrinler yaza girdi

2005 ilkbahar-yaz koleksiyonları vitrinlerdeki yerini aldı. Kış sürerken yazlık rengarenk elbiseler, ayakkabılar aklımızı çelmeye başladı bile...

7-14 yaş arasındaki genç kızlara hitap eden Limited Too artık Türkiye’de. Rengarenk iç çamaşırlarından fırfırlı bluzlara, mini eteklerden pastel renkli gömleklere, pantolonlara, elbiselere, pijamalardan rengarenk aksesuvarlara uzanan ürünleriyle Limited Too genç kızların gözdesi olacağa benziyor. Etekler 35-60 YTL, şortlar 25-40 YTL, gömlekler 35-60 YTL, pantolonlar 40-60 YTL, bluzlar 35-45 YTL, elbiseler 45-90 YTL, iç çamaşırları 8-20 YTL, tişörtler 25-40 YTL.

Parlak derili sandaletler
Metalik renklerin, boncukların, kristallerin, derilerin, saten ve hasırların kullanıldığı Nine West koleksiyonunda dolgu topuk ön planda. Parmak arası, babet ve düz taban ayakkabılar da koleksiyondaki parçaları arasında.

Spor kıyafetler

Jean her sezonun olduğu gibi bu sezonun da vazgeçilmezlerinden. Rodi’nin koleksiyonda jean’leri tamamlamanız için rengarenk badi ve tişörtler yer alıyor. Erkek tişörtleri 35-40 YTL, kadın tişörtleri 27-39 YTL. Big Blue’da ise baskılı ve farklı kumaşlardan parçalı modeller ve sweatshirtler var. Fiyatları 19,5 ila 49,5 YTL. Mudo’da ise spor kıyafetlerle giyilebilecek Kızılderili tarzı makosen ayakkabılar var. Mudo City’lerde yıldızlı ürünlerde yüzde 50’ye varan indirim sürüyor.

İpek, şifon ve saten giyilecek

Nar çiçeği, ekru ve siyahın hakim olduğu Park Bravo’nun ilkbahar-yaz koleksiyonu ipek, saten, şifon gibi ince kumaşlardan oluşuyor. Değerli taşlardan etnik takılar, parlak kemerler, altın ve bakır tonlarında işlemelerle süslü kıyafetlerin fiyatları 79-119 YTL.

Büyük bedenlere 70’lerin modası

44 beden ve üstü kadınlara hitap eden Evans, ilkbahar-yaz koleksiyonuyla 70’lerin şıklığını, Afrika ve Hint etnik detaylarını geri getiriyor. Büyük tokalı kemerler, rengarenk danteller, kat kat çingene etekler, parlak bluzlar ve çiçek desenli kıyafetler...

Yuvarlak burundan dolgu topuğa

Louis Vuitton bu yaz rengarenk çiçekli desenlerin ön planda olduğu koleksiyonda yuvarlak burundan dolgu topuğa uzanan modelleriyle dikkat çekiyor. Fiyatlar 190-500 euro arasında.

Çiçekli ve işli çantalar

Tatilde yine büyük çantalar kullanacağız. Lacoste markalı beyaz çanta (solda) seçenekleriniz arasında. Çiçekli, işli çantaları sevenler Mudo mağazalarına uğrayabilirler.

Renkli adımlar

PrettyFIT pembe, yeşil, mavi, sarı tonlarını kullanarak canlı bir koleksiyon hazırladı. PrettyFIT’in çiçek desenli, fiyonklu terlik, sandalet ve ayakkabı modelleri arasında seçim yapmakta zorlanmayacaksınız. Fiyatlar 90-120 YTL arasında.

Milliyet
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2005 Cuma 12:53:27
Güncelleme :7 Mayıs 2005 Cumartesi 11:51:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?