22
Mayıs
2024
Çarşamba
KADIN

Yalnızca klarnetini çalmak istiyor

Deniz Seki ile yasak aşk yaşayan eşiyle boşanmanın eşiğine gelen, Hüsnü Şenlendirici, "Beni rahat bırakın" dedi. 

Deniz Seki ile yasak aşk yaşadığı haberleri yüzünden eşi Nazire Şenlendirici ile boşanmanın eşiğine gelen, geçen hafta da eşi ve kardeşiyle evinde tartışıp olay sonrası altı saat karakolda kalan Hüsnü Şenlendirici, "Beni rahat bırakın" dedi.

Beni ülkemden kaçıracaklar
Hakkımda haber yapılmasın demiyorum, ama doğru haber yapılsın. Bu ülkeden kaçanlar var, beni de o hale getirecekler sonunda... Sanki eşimi döverek sokağa atmışım izlenimi var herkeste... Karakoldan çıkarken insanlar çocuklarına beni yuhlattılar. Çok üstüme geliyor, terbiyesizlik yapıyorlar.

Kritik bir dönemdeyim
Delikanlıca çıkıp doğruları anlattım, ilişkimle ilgili başkaları gibi kıvırsa mıydım? Ben sadece klarnetimi çalmak istiyorum. Beni rahat bırakın. Yıllardır bu camianın içindeyim, ama hiçbir zaman ailemi ön plana çıkarmak istemedim. İnsanların hayatında kritik kararlar alması gereken bazı dönemler vardır. Ben de şu an o dönemdeyim.

Haberler gururumu kırıyor
Kimseyi suçlamıyorum. İnsanlar tabii ki haber yapacak, ortada iki ünlü isim var sonuçta. Ama beni rahatsız eden haysiyetime, gururuma laf eden yanlış haberler yapılması. Bu tarz haberlerimin çıkması ve adımın böyle lanse edilmesi onurumu kırıyor. Ben yıllardır sanatımla ve kişiliğimle, gururla Türkiye’yi temsil ediyorum.


kelebek
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2007 Çarşamba 09:29:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?