23
Mayıs
2024
Perşembe
KADIN

Yere sağlam basın

İncecik topukların üzerinde duramayanlara müjde! Bu yaz dolgu topuklu ayakkabılar moda. Mantar topuklu parlak, işli sandaletler, spor veya abiye her tür kıyafetle giyilebilir.

1980’lerde çok popüler olan espadriller de geri döndü. Sahilde yürüyüş yapmaya gidiyormuşsunuz izlenimi verse de, kent sokaklarında sık sık karşımıza çıkacak. İşte dolgu topuklu ayakkabı seçenekleri, adresler ve fiyatlar.

Nine West

Hemen her vitrindeki hasır ve ahşap topuklu modellerin yanında parlak kumaşlardan dikilmiş, işli-nakışlı, daha süslü dolgu topuklar bulabilirsiniz. Şal desenleri, Hint motifleri ayakkabının topuğunda da kullanılmış. Espadrillerin burnu kapalı ve saten olanları var. Fiyatlar 139-149 YTL.

Bambi

Şehirde tatil havası yaşatacak rengarenk modelleri var. Espadrillerin topuklarına renk renk, ince hasır ipler sarılmış. Topuktaki hasırla uyumlu renklerde, çoğunlukla da çizgili kumaşlar kullanılmış. Dize kadar çapraz bağlanabilenleri de var, bilekten veya arkadan tokalı olanları da. Deri kaplı dolgu topukların bile üzerinde çiçek veya meyve desenleri var. Fiyatları 119 ile 194 YTL arasında.

Beta

Topukları kumaş kaplı modeller bulunuyor. Kumaşın üzerine deri çiçek motifleri dikilmiş. İnce deri bantlarıyla bilekten bağlanan dolgu topuklar çok şık ve çok sade. Fiyatı 129 YTL.

Faith

Tabanı şal desenli deriyle kaplı, üstü deri fiyonklu espadrillerin pek çok rengi var. Gündüz giymek için ideal. Üzeri tığ işi, topuğu ahşap, bilekte kalın kumaş şeritlerle bağlanan espadrillerin burnu açık. Dore-lame renklerde, parlak taşlı abiye dolgu topuklular da bulabilirsiniz. Üstü ve topukları aynı kumaşla kaplanmış, çiçekli ayakkabıları değişik ve güzel.

İnci

Oldukça yüksek platform topukluları var. Beyaz, bej, gümüş renklerde, boncuklu ayakkabıları tam da yaz partileri için. Deri bantlı ayakkabıların, dolgu topukları da deriyle kaplı. Topuğunda ve üstünde pul-boncuk işleri, çiçek motifleri var. 129-149 YTL’ye satılıyor.

Hotiç

Tahta topuklu ve bilekten bağlı sandaletlerin nostaljik bir havası var. Üzerleri süet veya baskılı deriden yapılmış. Fiyatları 169 ile 179 YTL arasında.

Divarese

Jean eteklerin, kabarık elbiselerin altına çok yakışacak, hanım hanımcık dolgu topukluları var. Renkli süet modeller ağırlıkta. Burnu açık, arkası destekli, bantsız dolgu topuk terlikleri çiçekler süslüyor. 50’ler tarzı, burnunda sadece üç parmağı açıkta bırakan modeller de bulabilirsiniz.

e-kolay.net
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2005 Perşembe 14:32:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?