19
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Tehditler savurdu

Adana'da kaza yapan bir kişinin otomobilindeki çantayı çaldığı iddiasıyla tutuklanan şahıs, cezaevinden çıktıktan sonra kendisini yakalayan polis memuruna bu kez de iş başında yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, 20 Aralık 2005 tarihinde D-400 Karayolu üzerinde kaza yapan Tarık Göde adlı şahsın otomobilindeki çantasını çalıp kaçarken, İnönü Parkı içerisinde Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Yankesicilik ve Dolandırıcılık Bürosu'na bağlı polis memuru tarafından yakalanan 17 yaşındaki İ.A., tutuklandı. 2 gün önce cezaevinden tahliye olan İ.A., Ziyapaşa Bulvarı üzerinde park halindeki araçları kontrol ederken kendisini daha önceki olayda yakalayan polis memuru tarafından suçüstü yapıldı.

İkinci işinde de aynı polis memuruna yakalanan zanlı, "Seninle hesaplaşacağız, sana bunun hesabını soracağım" diyerek tehditler savurdu.

Polis memurunun telsizle yardım istemesi üzerine olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipleri zanlıyı yakaladı. Görevli polis memurunu tehdit etmek suçundan gözaltına alınan zanlı, Emniyet Müdürlüğü'nden çıkarılması sırasında da kendisini görüntüleyen basın mensuplarını tehdit etti.

aşı küçük olduğu için Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edilen İ.A.'nın adliyeye sevk edileceği bildirildi.

.
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2006 Çarşamba 10:48:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?