22
Mayıs
2024
Çarşamba
SİYASET

AKP'li Börü, köylülerle

AK Parti Adana Milletvekili Ayhan Zeynep Tekin Börü, Aladağ İlçesi'ne bağlı köylerde vatandaşların sorunlarını dinledi. Köy Hizmetleri'nin yaptığı menfez çalışmalarını yerinde denetleyen Börü, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Daha sonra köylülerin sorunlarını dinleyen Börü, cep telefonuyla konunun muhatabı yetkilileri arayarak vatandaşla görüştürdü. Yetkililerden sorunlara acilen çözüm üretmelerini isteyen Ayhan Zeynep Tekin Börü, "Vatandaşlarımız vergisini verip bu ülkeye üretimiyle katkı koyuyor, hizmet istemesi en doğal hakkıdır. Biz 'Milletvekili susacak, şimdi vatandaş konuşacak' dedik ve görüyorsunuz ki vatandaş konuşuyor" dedi.

Organik tarım yapabilmek için Börü'den su isteyen orman köylüleri, orman işletmelerinden emeklerinin karşılığını tam olarak alamamaktan şikayet etti.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Eylül 2005 Çarşamba 17:21:39
Güncelleme :28 Ocak 2006 Cumartesi 22:41:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Doğan IP: 85.100.213.xxx Tarih : 6.10.2006 17:34:11
ben aladağın köylerinden birinde yaşayan herhangi bir vatandaşım.bizim için bugünlerde birsürü sorun var hangisiyle başa çıkacağız bilemiyoruz. sayın AKP ADANA milletvekili geliyor köyümüze. halk SORUYOR:SİZ HAYVANCILIĞI KALDIRACAĞINIZI SÖYLÜYORSUNUZ PEKİ HALKA BAŞKA ALTERNATİF GÖSTERDİNİZ Mİ? milletvekili öyle birşey yok dedi. ama halkı hergün sıkışyıran hayvanlarınazı hemen satın diyen kim acaba doğaya zarar gelmesini biz de istemeyiz ama biraz da halkı düşünmek gerekir değil mi