6
Mayıs
2024
Pazertesi
ALADAĞ - ADANA

Necati Kurmel


Adana’da bir liseye hayır amaçlı yapılacak olan ve içerisinde fizik, kimya laboratuarları, müzik, resim salonları, toplantı salonu, 8 ayrı derslik bulunan ek binanın, 3 ay içerisinde tamamlanacağı bildirildi.

Adana’nın Aladağ İlçesi’nde bulunan Pınar Madencilik Lisesi’ne ek bina yapılması amacıyla Adana Valiliği ile bir hayırsever arasında protokol imzalandı. Adana Valiliği Toplantı Salonu’nda gerçekleşen imza protokolü çerçevesinde daha önce mevcut okulu yaptıran Pınar Madencilik Şirketi’nin, okulun derslik ihtiyacının artması nedeniyle okula hayır amaçlı bir ek bina yaptıracak. Adana Valisi Kemal Önal’ın da katıldığı imza töreninde, içerisinde fizik ve kimya laboratuarları, müzik, resim ve toplantı salonu ile 8 ayrı derslik bulunan ek binanın 3 ay gibi kısa bir sürede tamamlanacağı bildirildi.

Pınar Madencilik Şirketi Sahibi Necati Kurmel adına imza atan şirket yetkilisi Atilla Menevşe, söz konusu ek binanın 2004 yılının Aralık ayına kadar tamamlanacağını söyledi. 

Adana Valisi Kemal Önal ise içerisinde bir çok ayrı salonun bulunacağı ek binanın bu kadar kısa sürede yapılmasının yeni bir inşaat yapım hızı rekoru olacağını belirterek, şirket yetkililerine yaptıkları hayır nedeniyle teşekkür etti.

İmza protokolüne katılan Adana İl Milli Eğitim Müdür Vekili Atilla Gülsar ise, hayırsever kişi ve kuruluşların eğitime verdiği katkının göz ardı edilemeyeceğini belirterek, diğer kişi ve kuruluşlardan gelecek tekliflere hazır olduklarını söyledi.

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar