2
Haziran
2024
Pazar
EKONOMİ

Bakkallardan tanıtım atağı

Adana'nın Ceyhan İlçesi'nde, geçen hafta yapılan seçimde Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanlığı'nı kazanan Selahattin Güler, ilginç bir afiş hazırladı.
Ceyhan Bakalar ve Bayiler Odası Başkanı Selahattin Güler, Türkiye'de eşit olmayan ekonomik ve diğer etkenler yüzünden bakkalların marketlerle rekabet edemez durumda olduğunu belirterek, "Bu amaçla Ceyhan'da vatandaşı bakkallara yönlendirmek amacıyla çok çeşitli çalışmalar içerisine girdik. Bunlardan biri de afiş çalışması oldu" dedi.
Güler, yeni seçilen bir başkan olduğunu, ancak daha önceki yönetimlerde uzun süre görev yaptığını ifade ederek, "Özellikle kredi kartlarının yaşamımıza girmesi, büyük marketlerin taksit olanakları bakkallarımızı mağdur etmiştir. Bütün bunlara rağmen mahallelerimizde bulunan bakkallar sonuna kadar marketlere direnecektir" diye konuştu.
Güler, "Bu dükkan sizin", "Biz mahallenin bakkal amcasıyız" şeklinde sloganların kullanıldığı afişte, bakkal ve mahallenin ayrılmaz bir bütün olduğunu vurgulamak istediklerini söyledi.
..
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2005 Perşembe 17:25:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?