1
Haziran
2024
Cumartesi
SPOR

Ceyhan Belediye boş durmuyor

Türkiye Bayanlar Basketbol Birinci Ligi'nde mücadele eden Ceyhan Belediyespor, hava muhalefeti nedeniyle lige verilen arayı Botaşspor ile hazırlık maçı yaparak değerlendirdi.

Adana Yüreğir Serinevler Spor Salonu'nda oynanan karşılaşma sonrası her iki takımın teknik patronları kendileri için iyi bir hazırlık maçı olduğunu söylediler.

Kötü hava şartları nedeniyle lige verilen arayı maç yaparak değerlendirdiklerini söyleyen Botaşspor Antrenörü Ceyhun Yıldızoğlu, "Ceyhan ile yapmış olduğumuz hazırlık maçı bizim için iyi bir antrenman oldu. Sporcularımız vermiş olduğumuz görevleri nasıl ve ne şekilde yerine getirebilecek bunları gördük" diye konuştu.

Ceyhan Belediyespor Antrenörü Atilla Keskin ise Futrell'in takıma katılmasıyla birlikte morallerinin yerine geldiğini vurgulayarak, "Lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Önümüzde zorlu maçlar bizleri bekliyor.. Futrell'in kondisyon eksikliği var ama takıma gelmesiyle takımımızın morali yükseldi. Umuyorum önümüzdeki haftalarda takımdaki yerine alacaktır" şeklinde konuştu


.
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2006 Cumartesi 17:13:47
Güncelleme :5 Haziran 2006 Pazartesi 10:54:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?