23
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Onlar sadece şampiyonluğu düşünüyor

Türkiye Bayanlar Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden Ceyhan Belediyespor, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'nin (ÇGC) bu yıl birincisini düzenlediği turnuvada şampiyon olmayı hedefliyor. Ceyhan Belediyespor Bayan Basketbol Takımı Antrenörü Atilla Keskin, 30 Eylül - 2 Ekim tarihleri arasında Adana Yüreğir Şirinevler Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen turnuvanın kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, "Turnuva lig öncesi iyi bir hazırlık olacak. Kupayı Ceyhan'a getirmek istiyoruz" diye konuştu.

Ceyhan'daki çalışmalarını bitirdiklerini söyleyen Keskin, "Bugün yaptığımız son antrenmanla Ceyhan'daki çalışmalarımızı tamamladık. Yarın idmanımızı maçların yapılacağı salonda yapacağız. Öğleden sonra da kardeş kulübümüz Botaş ile hazırlık maçı yapacağız" dedi.

Yeni transferlerden Olimpia'nın maçtan 1 gün önce takıma katılacak olmasından dolayı, Futrell'in ise sakatlığından dolayı turnuvada forma giyemeyeceğinden işlerinin zor olduğunu söyleyen Kesin, "Dileğimiz lig öncesi iyi bir hazırlık olacak olan turnuvanın devam etmesidir. Bu turnuvada eksiklerimizi görme şansı bulup bunları telafi etme imkanı bulacağız" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2005 Çarşamba 01:33:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?