17
Mayıs
2024
Cuma
KARAİSALI - ADANA

Çulhaoğlu: Adana'ya hizmeti görev bildik

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr.Metanet Çulhaoğlu, emin adımlarla belediyeye yürüdüklerini söyledi.

MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Çulhaoğlu, seçim çalışmaları çerçevesinde düzenlediği geziler sırasında yaptığı açıklamada 28 Mart’ta Adanalı’nın temiz bir Adana’ya kavuşmak için sandığa gideceğinden en ufak şüphesi olmadığını, gezdiği her yerde insanların artık temiz yönetim hasretiyle dolu olduğunu görmekten memnuniyet duyduğunu belirtti. Başkan Adayı Dr.Çulhaoğlu, kendilerinden önce çevre bakımından bir takım illerden daha müsait olmasına rağmen, planlı ve düzenli gelişemeyen Adana’yı, gelirlerin ve kaynakların doğru kullanımını sağlayıp, kentin hava, toprak, su, gürültü hatta siyaset ve yönetim kirliliğinden kurtulması yönünde hazırladıkları projelerle şaha kaldıracaklarını ifade etti.


Dr. Çulhaoğlu, kendisinin de Adana’nın Karaisalı İlçesi’nden olduğuna da dikkat çekerek, "Çulhaoğlu ailesi olarak Adana’ya hizmeti kendimize hep görev bildik. Eğilmedik, bükülmedik. Hiçbir işimizi yarım bırakmadık. Bunu bizleri tanıyan herkes bilir. Biz insana değer veririz. Yeter ki, o insan ülkesine, devletine sevgiyle bağlı olsun. Rengine, diline, dinine, ideolojisine göre ayırmayız. Sosyal belediyecilik, sosyal adalet, demokrasi, hizmette paylaşım nasıl oluyor gösterelim isteyenler 28 Mart’ta mührü MHP’ye basmalı" dedi.

ADANA-(İHA)
Yayın Tarihi : 24 Mart 2004 Çarşamba 16:51:43
Güncelleme :13 Eylül 2004 Pazartesi 14:46:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?