24
Mayıs
2024
Cuma
KARAİSALI - ADANA

Kaymakam köylerin su depolarını inceledi

Karaisalı Kaymakamı Alpaslan Yılmaz,Bolacalı ve Kıralan köylerinde yaptırılan su depolarında inceleme yaptı. Karaisalı Özel İdare Müdürü Fahrettin Çelik ile önce Bolacalı köyüne giden Kaymakam Alpaslan yılmaz, 9 milyar lira harcanarak yeniden yapılan 50 tonluk su deposunu inceledi.

 Demirden perde beton döküldüğü içi ve dışının sıvanarak boyandığı depoyu beğenen Kaymakam Yılmaz’a köylüler teşekkür ettiler.

Kıralan köyündeki 100 tonluk eski su deposu ise 13 milyar lira harcanarak yenilendi. Pompa Dairesi de yaptırılan su deposunun yenilenmesinden dolayı çok memnun olduklarını ifade eden Kıralan Köyü Muhtarı Abidin İni, “Değerli Kaymakamımızın katkıları ve Özel İdare Müdürümüz Fahrettin Çelik’in gayretleri ile harabe haline dönen su depomuz adeta yeni yapılmış gibi oldu. Kendisine köyümüz adına teşekkürü borç biliyoruz” dedi.

Öte yandan Bolacalı-Kıralan arasında Telekom tarafından döşenen yer altı telefon kablo çalışmalarını inceleyen Kaymakam Alpaslan Yılmaz, yerser denilen kablo döşeme makinesinin aralıksız çalıştığını 10 gün içerisinde telefonların bağlanabileceğini söyleyen Kaymakam Yılmaz, işçi gibi çalışan Kıralan köyü Muhtarı Abidin İni’ye de teşekkür etti. Abidin İni ise, gerek su deposu yapımında gerekse de telefon kablosu döşemesinde Kaymakam Yılmaz’ın büyük katkısı bulunduğunu söyledi.

Daha sonra Köy Kahvehanesine gelen Karaisalı Kaymakamı Alpaslan Yılmaz, köyün ileri gelenleri ile sohbet etti.

Vahit Şahin - Kenthaber / Karaisalı
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2005 Cuma 11:07:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?