18
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Yüksekokul'da dersler başladı

Çukurova Üniversitesi Karaisalı Meslek Yüksekokulu'nda, 2005-2006 eğitim-öğretim yılı düzenlenen törenle başladı.
Törene, Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alper Akınoğlu, Garnizon Komutanı Personel Üsteğmen Burak Çetin, Belediye Başkanı Hüseyin Kuşçu, Kaymakam Alpaslan Yılmaz, Cumhuriyet Savcısı Bilal Gümüş, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Açılış sonrası Karaisalı Meslek Yüksekokulu öğrencileri, bu yıl ilk kez kendi mutfaklarında pişen yemeği yedi. 2005-2006 eğitim-öğretim yılı açılışı için Karaisalı Meslek Yüksekokulu'na giden Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alper Akınoğlu ve Sağlık Kültür Spor Daire Başkanı Prof. Dr. Levent Kayrın da öğrencilerle birlikte yemek yedi.
Bütün yüksekokullara gereken önemi ve desteği her zaman verdiklerini ve bundan sonra da destek vermeye devam edeceklerini söyleyen Rektör Akınoğlu, "Karaisalı Meslek Yüksekokulu'nda bu yıl ilk kez öğle yemeği burada pişirilerek öğrencilere sıcak olarak sunulacak. Kampüs dışındaki yüksekokullarımızdaki öğrenciler yemeklerin ana kampüsten gelmesini istemedi. Kendi mutfaklarından sıcak olarak servis yapılmasını istedi. Biz de gerekli düzenlemeyi yaparak yemeklerin okullarında çıkartılmasına başladık. Burada düşündüğümüz ana unsurlardan biride Karaisalı esnafından alışveriş yapılarak, üreticilere destek olmak yani yüksekokulun varlığının burada hissedilmesini sağlamaktır" dedi.

Rektör Akınoğlu, Karaisalı Meslek Yüksekokulu'na yatırımların bundan sonra da devam edeceğini ve en yakın zamanda çevre duvarlarının yapımı için kaynak aktarılacağını da sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2005 Çarşamba 12:44:13
Güncelleme :28 Eylül 2005 Çarşamba 12:55:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?