26
Nisan
2024
Cuma
KOZAN - ADANA
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Çukurova Üniversitesi Kozan Meslek Yüksekokulu

Kozan Meslek Yüksekokulu, Çukurova Üniversitesine bağlı olarak açılmış ve 1993-1994 yılında eğitim ve öğretimine başlamıştır. Geçici olarak yüksekokula tahsis edilen binada eğitim-öğretimine devam etmiş, 2000-2001 eğitim öğretim döneminde, toplam 7300 m2 kapalı alana sahip olan kendi binasına taşınmıştır. Yüksekokula ait olan bu binada eğitim öğretimin düzenli bir şekilde sürdürülebilmesi için her türlü olanak sağlanmıştır.

Bugün ana binasında eğitimini sürdüren yüksekokulda, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Bilgisayar Teknolojileri ve Programlama, Mahalli İdareler,Muhasebe, Tohumculuk, Bankacılık ve Mobilya ve Dekorasyon olmak üzere yedi programda iki yıllık önlisans eğitimi verilmektedir.

Yüksekokulumuzda alt yapı çalışmaları da kampüs alanı içerisinde hızlı bir şekilde tamamlanmış bulunmaktadır. Bu anlamda yüksekokulumuzda, öğretim elamanlarımıza ait 14 adet büro, 7 adet idari hizmetlerin yürütüldüğü bürolar, 26 adet derslik, 9 adet laboratuvar, (3 adet bilgisayar ve 3 adet daktilo uygulama ve 1 adet tohumluk uygulama laboratuvarı ) kütüphane, 250 kişilik konferans salonu, yemekhane, öğrenci kantini, çeşitli spor tesisleri (futbol, basketbol ve voleybol sahaları ile masa tenisi salonu) gibi öğrencilerimize hizmet verecek birimler oluşturulmuştur. Yüksekokul kampüsü şehre çok yakın olduğu için şehir merkezine ulaşım sorunu da bulunmamaktadır.

 

İlgili Kişi :
Adres1 :Kozan Meslek Yüksekokulu
Adres2 :Kozan/Adana
Posta Kodu :
Telefon :0 322 516 54 77 - 78 - 79
Faks :0 322 515 38 26
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.