18
Mayıs
2024
Cumartesi
KOZAN - ADANA

Asfaltsız yol kalmayacak

KOZAN’DA ASFALT ÇALIŞMALARI

Adana’nın Kozan ilçesinde Karacaoğlan, Tufanpaşa, Çanaklı ve Cumhuriyet Mahallerinde asfalt çalışması yapılıyor.

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, yaptığı açıklamada, Karacaoğlan Mahallesi'nde Karaburun, Güvendik, Memur, Aybars, Kumru ve Sayar Sokaklarında, Tufanpaşa Mahallesi'nde Lise Sokağı, Çanaklı Mahallesi'nde TOKİ Yolları ve Cumhuriyet Mahallesi'nde Hasan Basri Demirci Bulvarı üzerinde asfaltlama çalışmalarını tamamladıklarını belirtti.

Diğer mahallelerde devam eden asfaltlama çalışmaları hakkında bilgi veren Özgan, yaz ayı boyunca mahallerde aciliyet sırasına göre asfalt çalışmalarının süreceğini söyledi. Muhtarların taleplerini dikkate alarak çalıştıklarını belirten Başkan Özgan, “Yol açma ve genişletme çalışmalarımız ihtiyacın yoğunluğuna ve muhtarlarımızın taleplerine göre devam etmektedir. Hasan Basri Demirci Bulvarı'nda ise yol üzerinde bulunan birkaç evin yıkımından sonra yol asfaltlayarak kullanıma açıldı. Yol açma çalışmalarımızda mümkün olduğu derecede vatandaşlarımızı mağdur etmeme gayretindeyiz. Fakat kentleşme noktasında yapılması gereken her şeyi de yapmaktayız. Hedefimiz alt yapı ve üst yapısıyla, tarihi ve doğasıyla, yapılan değişim çalışmalarıyla Kozan’ımızı marka bir kent yapmaktır” dedi.

Yolları zamanla bozulan Karaburun, Güvendik, Memur, Aybars, Kumru ve Sayar Sokaklarında asfaltlama çalışmalarına Karacaoğlan Mahallesi Muhtarı Ahmet Avcı’da eşlik etti. Avcı, “Mahallemizin bazı sokaklarındaki yollar zamanla bozulmuştu ve vatandaşlarımızın en büyük şikâyetleri de bu yönde idi. Ancak Sayın Başkanımız Kazım Özgan mahallemizin bu sorunlarına cevap vererek sokaklarımızın asfaltlama çalışmalarını başlattı” diye konuştu.

KOZAN’DA ASFALT ÇALIŞMALARI
KOZAN’DA ASFALT ÇALIŞMALARI
İHA
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2010 Salı 12:25:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?