25
Mayıs
2024
Cumartesi
KOZAN - ADANA

Balkan Sirki büyüledi

BALKAN SİRKİ KOZAN’DA

Adana’nın Kozan ilçesinde gösteri yapan Bakla Sirki, vatandaşların ilgi odağı oldu.

Kozan Belediyesi Sosyal ve Kültürel etkinlikleri kapsamında Cuma akşamı Kozan’da Muhsin Yazıcıoğlu Parkı yanında kurulan çadırda Balkan Sirki vatandaşlara gösterilerde bulunuyor.

Vatandaşların ilk günden yoğun ilgi gösterdiği program öncesi bir konuşma yapan ve Kozan’da sosyal hayata değinen Kozan Belediye Başkanı Mimar Kazım Özgan; “Bugün Kozan’da balkanlardan konuklarımız var. Kozan’ımızda sosyal hayat her geçen gün ivme kazanıyor. Beş altı yıl öncesine kadar Kozan’da sosyal hayat nasıldı şimdi nasıl. Ayrıca yine bugün Karacaoğlan Kütüphanesi Salonunda 4000 parçadan oluşan orijinal malzemelerin yer aldığı Seddülbahir 1915 Gezici Savaş Müzesi sergilenmektedir. Tüm vatandaşlarımız ücretsiz olarak gidip müzeyi ziyaret edebilmekteler. Siz değerli Kozan Halkı böyle güzel sosyal aktivitelere her zaman sahip çıktınız ve bundan sonra da çıkacağınıza inanıyorum. Çünkü bu sosyal ve kültürel etkinler sizler için” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından sirk gösterisi başladı. İlk olarak sahneye çıkan bayan gösterici güvercinler ile yapmış olduğu gösteride izleyicilerin yoğun alkışını aldı. Programın maskotu olan Porko isimli palyaço ise sahnede sergilemiş olduğu temposu ile izleyicilerin büyük alkışlarını aldı. Daha sonra sahneye çıkan deve kuşları, deve, eğitimli atlar ve tavşan gösterisi büyük beğeni topladı. Programda ip üzerinde yürüyerek gösteri yapan cambazın yüksek alanda yapmış olduğu gösteri ve tehlikeli şovlar ise izleyicileri heyecanlandırdı.

Yaklaşık 2 saat süren program yapılan gösterilerin ardından sona erdi.

BALKAN SİRKİ KOZAN’DA
BALKAN SİRKİ KOZAN’DA
İHA
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2010 Cumartesi 14:49:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?