24
Mayıs
2024
Cuma
KOZAN - ADANA

'Bu acıya bu tepki normal'

TÜZMEN HIRSINI POLİSTEN ÇIKARDI

AK Parti Mersin Milletvekili Kürşad Tüzmen, Adana'nın Kozan ilçesinde katıldığı şehit cenazesinde kendisine gösterilen tepkilere normal karşıladığını belirterek, "Şehidin kanı yered kalmayacak" dedi. Tüzmen bu arada mezarlıktan çıkarken güvenlik gerekçesiyle kendini başka yöne götüren polislere fırça attı.

Tüzmen, Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca bölgesinde güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Metin Can'ın cenaze törenine katıldı.

Adana Valisi İlhan Atış, Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Çelikcan'ın da hazır bulunduğu törene gelişi sırasında kalabalık bir grubun tepkisiyle karşılaşan Tüzmen, cenaze namazının ardından da aynı tepkiyle karşılaştı.

Şehidin cenazesinin defnedilmesinden sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Tüzmen, "Bu acıya bu tepki normal. Ancak şehidin kanı yerde kalmayacak" dedi.

Cenaze törenine, Yörük Türkmen Şöleni'nden geldiğini hatırlatan Tüzmen, "Oradaki insanlar da çok fakir ve zor durumda. Ama onlar sevgi ekiyorlar. Bu şerefsizler ise mayın ekiyor" diyerek terör örgütüne tepkisini dile getirdi.

Kürşad Tüzmen, mezarlık çıkışında, güvenlik gerekçesiyle mezarlıktan çıkış yolunu değiştiren polis yetkililerine tepki gösterdi.

TÜZMEN HIRSINI POLİSTEN ÇIKARDI
TÜZMEN HIRSINI POLİSTEN ÇIKARDI
İHA
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2010 Pazar 17:09:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?