18
Mayıs
2024
Cumartesi
KOZAN - ADANA

Genç kız 4 gündür kayıp

KAYIP GENÇ KIZDAN 4 GÜNDÜR HABER ALINAMIYOR

Adana'nın Kozan ilçesinde 4 gün önce kaybolan genç kızdan haber alamayan ailesi kızlarını hayatından endişe ediyor.

Edinilen bilgiye göre, 21 Aralık'ta "çarşıya çıkıyorum" diye evinden ayrılan Rukiye Sevim Aneci (21) akşam evine dönmeyince babası Hasan Anceci (49) polise başvurdu.

4 gündür kızına bulmaya çalıştığını anlatan inşaat işçisi baba, kızının kaçırılmış olabileceğini düşündüklerini ve hayatından endişe ettiklerini belirtti.

Aneci, "Bildiğimiz kadarıyla, kızımın bir erkek arkadaşı yoktu. Evde benimle, annesi ve kardeşleri ile bir sorunu da yoktu. Aniden ortadan kaybolmasına anlama veremiyoruz. Kaçırıldığını düşünüyoruz ve başına kötü bir şey gelmesinden endişe ediyoruz. Kızımı görenlerin veya yerini bilenlerin 0 536 762 81 44 nolu telefona veya polise bilgi vermesini rica ediyorum. Henüz hiçbir ize rastlayamadık" dedi.

Hasan Aneci, karısı Gülbahar Aneci'nin kızının kaybolmasının ardından üzüntüden rahatsızlandığını belirterek, "Kızım, eğer kendi rızanla gittiysen veya kandırılıp kaçırıldıysan ailen olarak her şart altında olursa olsun yanındayız ve seni affediyoruz. Seni çok özledik ve merak ediyoruz. Aile olarak perişan ve çaresiziz. Ne olur geri dön veya sağlığına ilişkin bir haber ver" diyerek kızına seslendi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2010 Cuma 13:42:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?