25
Mayıs
2024
Cumartesi
KOZAN - ADANA

KTB öğrencileri unutmadı

KOZAN TİCARET BORSASI'NDAN 3 BİN 900 ÖĞRENCİYE KIRTASİYE YARDIMI

Kozan Ticaret Borsası (KTB) dar gelirli öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu.

Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çetin, kırtasiyelerin dağıtımında yaptığı açıklamada, yeni eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla ilçe merkezindeki 23, bağlı köylerde ise 84 ilköğretim okulunda öğrenim gören 3 bin 906 yoksul öğrenciye kırtasiye yardımı yaptıklarını söyledi.

Çetin, kırtasiye yardımından faydalanacak öğrencilerin, ilçedeki okulların idarecileri tarafından belirlendiğini ve kırtasiye paketlerinin ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere imza karşılığında okul yöneticilerine teslim edildiğini vurguladı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) desteği ile kırtasiye yardımı için toplam 20 bin TL harcadıklarını belirten Çetin, "Yardımın, öğrencilerimizin kırtasiye ihtiyaçlarının bir bölümünün karşılanmasına katkısı olacağına inanıyorum. Okumak için gayret gösteren öğrencilerimize yardımlarımız devam edecek. Hazırlattığımız kırtasiye paketlerinde 5 adet değişik boy ve nitelikte defter, kuru boya takımı, bir düzine kurşun kalem, kalem tıraş, silgi bulunuyor" dedi.

Okul müdürleri ile birlikte kırtasiyeleri teslim alan İlçe Milli Eğitim Müdürü Kasım Taşkın ise, yapılan yardımın çok anlamlı olduğunu belirterek, TOBB ile KTB'ye eğitime verdikleri destek için teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2010 Salı 17:30:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?