19
Mayıs
2024
Pazar
KOZAN - ADANA

Özgan: Rantçılar çamur atıyor

Kozan Belediye Başkanı ve AK Parti Adayı Kazım Özgan, yetimin hakkını kimseye yedirmediği için rahatsız olanların çamur atma kampanyası yürüttüğünü söyledi.

AK Parti Kozan İlçe Başkanı Zeki Ak ve eşi Zehra Özgan ile birlikte Cumhuriyet Mahallesi'nde yapılan toplantıda konuşan Özgan, kendisine muhalefet edenlerin 2004 yılından bu yana çamur atma kampanyası yürüttüğünü belirterek, "Hala bıkmadan usanmadan da atmaya devam ediyorlar. Biz 10 yıldır Kozan’da siyaset yapıyoruz ve kimsenin hakkında aslı astarı olmayan bir konu için atıp tutmuyoruz" dedi.

Elinde bazı belgeler olmasına rağmen konuşmadığını söyleyen Özgan, "Ben bir soruşturma geçiriyorum. Sivas’ta da geçirdim ve sicilimde şükürler olsun bir leke yok. Yargılanıyorum ama neden biliyor musunuz? Su parasını tam tahsil edemediğim fakir fukaranın bu kışta suyunu kesmediğim için. Ama onlar milletin parasını çar çur ettiği için yargılanıyor. Atalar demiş ki 'meyveyi veren ağacı taşlarlar'. İşte beni de taşlıyorlar. Bu taşlayanlar rantçılar ve çıkar çevreleri kendilerine ihale vermedik diye bunu yapıyor" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 5 Mart 2009 Perşembe 12:30:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali can IP: 88.227.138.xxx Tarih : 6.03.2009 01:12:10

siyasetçi değilmisiniz malum göz önünde yaptığınız işler şimdi mikrofonu elinize almış meydanlarda nutuk atıyorsunuz ben bu soruşturmayı sizin ödeyemediğiniz su faturasından dolayı görüyorum diyerek. ama sen kendini kandırırsın ancak sayın başkan kozan halkı akp li olmayan halkınızın nasıl faturayı ödeyemeyen garibanları evinden su saatlerinin SÖKÜLÜP GÖTÜRÜLDÜĞÜ GÜNLERİ unutmadı bunu şimdi seçim malzemesi olarak halkına satma bari ayıp ayıp yakışık almaz