18
Mayıs
2024
Cumartesi
KOZAN - ADANA

Refüj çalışması başladı

KOZAN YOLU ORTA REFÜJ ÇALIŞMASI BAŞLADI

Kozan Yolunun DSİ Sulama Kanalı ile eski Sofulu Beldesi arasında kalan 4 kilometrelik kısmında orta refüj çalışması başladı.

Sarıçam Belediyesi tarafından başlatılan orta refüj çalışması ile Kozan yolunun Sarıçam içinde kalan kısmının tamamı uyumlu hale geliyor. Kozan yolunun daha önce Yüreğir ilçesi sınırları içindeyken Sarıçam’a bağlanan 4 kilometrelik orta refüj parke taşı ile kaplanmıştı. Bu durum Sarıçam Belediyesi daha önce Sofulu Belde sınırları içinde kalan bölümü parke taşlarını kaldırarak çimlendiriyor.

Sarıçam Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, orta refüjde önce parke taşlarını kaldırdıklarını, ardından da sulama sistemini kurduktan sonra çimlendireceklerini belirtti. Palmiye ağaçları ve çimlerle yeşil bir görünüm kazanacak olan Kozan yolu orta refüjüne paralel olarak kaldırım çalışmalarının da ileriki dönemde başlayacağı belirtildi.

Bu arada, Sarıçam Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü sulama sistemi bulunmayan tüm park ve bahçelerde sulama çalışmalarını sürdürüyor. Ayrıca Sarıçam sınırları içinde 10 civarında yeni parkın yapımına devam ediliyor.

Şu ana kadar yapımı tamamlanan 4 parkta çimlendirme ve ağaçlandırma çalışmaları tamamlanma aşamasında.

KOZAN YOLU ORTA REFÜJ ÇALIŞMASI BAŞLADI
KOZAN YOLU ORTA REFÜJ ÇALIŞMASI BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2010 Salı 14:00:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?