18
Mayıs
2024
Cumartesi
KOZAN - ADANA

Şehit ailelerinin dayanışma gecesi

KOZAN ŞEHİT AİLELERİNİN DAYANIŞMA GECESİ

Kozan’da Şehit Aileleri Malulleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği etkinlik düzenledi.

Kozan-Feke karayolu Dağılcak Piknik alanındaki dayanışma ve yardımlaşma etkinliğinde konuşan

Kaymakam İzzettin Sevgili, ülkenin ve Kozan’ın bir daha yeni bir şehit cenazesiyle karşılaşmasını arzu etmediklerini ancak gerekirse herkesin bu vatan için canını vermeye hazır olduğunun bilinmesini istediklerini belirtti. Sevgili, şehit ailelerini devletin ve bütün kamu görevlilerinin akrabaları olarak gördüklerini belirterek, “Devletin bütün kapıları sonuna kadar sizlere açıktır. Ne tür sorununuz ve sıkıntınız olursa yanınız da olduğumuzu bilmenizi istiyoruz” dedi

Dernek Başkanı Bahar Ocak, kısa süre önce göreve geldiklerini, etkinliği, tanışma, dayanışma ve kaynaşmayı artırmak için düzenlediklerini belirterek, etkinliğe destek verenlere teşekkür etti.

Etkinlikte, Çanakkale Savaşında ve terör olaylarında hayatlarını kaybeden Kozanlı şehitlerin yer aldığı sunum gösterildi.

Etkinliğe Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Arık, Adana Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Mehmet Özer Güneş, Kozan Jandarma Komutanı Kıdemli Üsteğmen Ahmet Kaymak, Emniyet Müdürü Murtaza Çuhacıoğlu, siyasi parti temsilcileri, şehit aileleri ve gaziler ve davetliler katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2010 Cumartesi 12:07:04
Güncelleme :15 Mayıs 2010 Cumartesi 12:41:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?