18
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Seyhan'da hentbol şöleni

Adana'nın merkez Seyhan İlçe Belediye Başkanlığı adına bu yıl ilk kez düzenlenen Hentbol Turnuvası'nda birinciliği Mersin Yenişehir Belediyesi takımı kazandı.
Hentbol Federasyonu Adana İl Temsilciliği ile birlikte hafta sonu Yüreğir Spor Salonu'nda düzenlenen turnuvaya, Ramazan Atıl Lisesi, Özel Akdeniz Lisesi, Çukobirlikspor ve Mersin Yenişehir Belediyesi Hentbol takımları katıldı.
Cumartesi günü gerçekleştirilen ilk müsabakalarda çekilen kura sonucu eşleşen Ramazan Atıl Lisesi ile Mersin Yenişehir Belediyesi takımları karşılaştı. Turnuvanın ilk maçında Mersin takımı Ramazan Atıl Lisesi'ni açık farkla 41-18 yendi.
Turnuvanın ilk gün yapılan ikinci müsabakasında Özel Akdeniz Lisesi ile Çukobirlikspor karşılaştı. Çekişmeli geçen ikinci maçta Çukobirlikspor Özel Akdeniz'i 36-35 skorla tek farkla mağlup etti.
Seyhan Belediye Başkanlığı Hentbol Turnuvası'nın ikinci gününde karşılaşmalarda turnuvada 3 ve 4.'lük maçı Özel Akdeniz Lisesi ile Ramazan Atıl Lisesi arasında yapıldı. Bu maçı Özel Akdeniz Lisesi 44-28 kazanarak turnuva 3.'sü oldu.
Final maçında Çukobirlikspor'u 35-26 mağlup eden Mersin Yenişehir Belediyesi turnuvada birinci oldu.
Seyhan Belediye Başkanlığı Hentbol Turnuvası'nda birincilik kupası Seyhan Belediyesi Başkan Danışmanı Abdülkerim Arıkan tarafından Mersin Yenişehir'in kaptanı Namık Daldıran'a verildi.
..
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2005 Pazartesi 15:38:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?