18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANTALYA
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Rive Bella Hotel

Riva Bella Hotel: Akdeniz güneşinin yaşam sevinci olup aktığı Çolaklı kıyılarının parlayan yıldızı. Toroslar'dan süzülüp gelen doğanın denizle buluştuğu sahilin binlerce yıllık dansına eşlik eden tatil beldesi: Riva Bella Hotel. Turizmde ‘Riva’ tarzının simgelerinden, büyüleyici mimarisiyle de göz dolduran Riva Bella Hotel, Side’ye 13 km, Manavgat’a 15 km, Antalya Havalimanı’na 55 km yakınlıktadır. 
Odalarımızda, alışkanlıklarınızın kolaylığını, dinlenmenin huzurunu ve keyfini bulacaksınız. ‘Riva’ zevkiyle, çağdaş, yaratıcı tasarımın konforuyla bezendiği odalarımız; ‘tüm detayların düşünüldüğü, zengin ve sade üslubun’ zevkiyle her zaman konuklarını ağırlamaya hazır.
Riva Bella Hotel odalarında; balkon, mini bar, direkt telefon, bilgi kanalı, uydu yayınlı TV kanalları, televizyondan müzik yayını, merkezi klima, küvet/WC, saç kurutma makinası ve kasa bulunmaktadır.
Otelimiz; 183 standart oda, 22 aile odası, 12 apart oda, 18 köşe suit, 12 junior suit ve 4 king suit olmak üzere toplam 251 oda ve 570 yatak kapasitesiyle hizmet veriyor.

‘Rivamation’; turizmde ‘Riva’ tarzının imajlarından biri. Eğlencenin, heyecanın, canlı müziğin, aktivitelerin yeni adı, yeni boyutu. Riva Bella Hotel, ‘Rivamation’ ile içinizde saklı duran yaşam enerjisini harekete dönüştürüyor, sizi gökkuşağının bütün renklerinde dansettiren büyülü atmosferine dahil ediyor. Arkadaş canlısı animatörlerimizi gün boyu yanınızda hissedebileceksiniz: suda bi-ski öğrenmek, parasalling, windsurf, tenis eğitimi, su altı dalışları ve daha birçok etkinlik. Seçim sizin, yönlendirme ‘Rivamation’un... Özel olarak hazırladığı 14 günlük proğramlarıyla ‘Rivamation’, eğlenceyi, tahminlerinizin hep daha ötesinde, yaratıcı tarz ve heyecanıyla sunuyor size. Profesyonel dansçı ve animatörlerden oluşan ‘Rivamation’, her yıl kış döneminde bir otelimizde eğitim sürecinden geçtikten sonra seçilmektedir.
‘Froggy Club’; ‘Riva tarzının bir başka simgesi olan çocuk kulübü. Çocuklarınızın hiç unutamayacakları masal diyarı... Siz dinlenirken, çocuklarınız da tatilin tadını çıkaracak, konusunda uzman personelimizin gözetiminde oynayarak öğrenecekler. Çocukların yüzme, spor, el becerileri ve sosyal yapılarını geliştirdikleri düş cennetleri olacak ‘Froggy Club’... Üyelik sisteminin de olduğu çocuk klübünde, birbirinden ilginç hediyeler küçük konukları bekliyor.
Yüksek kalitenin, lüks ve konforun birleştiği 'rüya tatil' hizmetinin adresi Riva Bella Hotel; Game Club, Internet Cafe, Night Club ve Sinema Salonu ile tüm gün eğlence ve etkinliklerinizde seçimi bol bir tatil imkanı sunuyor.

İlgili Kişi :
Adres1 :Çolaklı / Antalya
Adres2 :
Posta Kodu :
Telefon :+90 242 763 75 03
Faks :+90 242 763 45 05
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.