1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Akaydın seçmenle buluştu

CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Mustafa Akaydın seçim çalışmalarını sürdürüyor.

29 Mart Yerel seçimlerinin yapılmasına sayılı günler kala Antalya’nın farklı noktalarında seçmenle buluşan Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Akaydın’a destek rüzgarı kentin dört yanını sardı. CHP heyetinin bu sefer ki durağı önce 52’inci cadde oldu. Cadde esnafını ziyaret eden ve sorunlarını dinleyen Prof. Dr. Mustafa Akaydın’a kalabalık bir CHP heyeti de eşlik etti. CHP’li Akaydın, caddede yürüyüş yapan gençlerle de bir araya geldi, sorunlarını dinledi. Kendisine Atilla İlhan’nın bir kitabını hediye eden genç kızla da bir süre sohbet eden hediyeyi de memnuniyetle kabul etti. Siftahsız kepenk indirdiklerini ve dayanma güçlerinin kalmadığını belirten esnafa da çözüm önerilerini aktaran Prof. Dr. Akaydın, ‘Yaparsa Hoca Yapar’ sloganlarıyla gezisini sürdürdü. MHP’li olduğunu ifade eden seçmen ise ‘Hocam MHP’li olduğumu burada herkes bilir. Ama bu seçimde oyum da gönlüm de sizden yana. Yeter ki bizi bu mevcut yönetimden kurtarın’ şeklinde konuştu.

GÜZELOBA’DA COŞKULU AÇILIŞ

CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, daha sonra Güzeloba Seçim Bürosu’nun açılışına katıldı. Kepez Belediye Meclis üyesi adaylarından Serdar Tanrıkulu’nun desteği ile açılan Güzeloba Seçim Bürosu’nda Prof. Dr Akaydın, büyük bir coşkuyla karşılandı. Açılışa, CHP İl Başkanı Ömer Melli, CHP Antalya Milletvekili Hüsnü Çöllü’de katıldı. CHP’nin Antalya’da en iyi aday listesini çıkardığını ifade eden Akaydın, ‘Sizden gelen destek ilgi çok büyük. Biz bu seçimi alıyoruz. Bir takım oyunu oynuyoruz ve bunu en iyi şekilde oynuyoruz. Ben şu gördüğüm atmosferi zafer atmosferine benzetiyorum. Ama biz yılmadan yorulmadan çalışacağız’ dedi.

ADAYLARIMIZ GURURUMUZ

CHP İl Başkanı Ömer Melli ise tüm belediye başkan adaylarıyla gurur duyduğunu ifade ederek, ‘Hepsi kendini kanıtlamış düzgün dürüst insanlar. Onların gördüğü ilgiyi görünce gururum sevincim artıyor. Antalya 29 Mart’ta artık kararını verecek. Tercihini lekelenmemiş kent insanına öncelikli hizmet götürecek CHP’li adaylardan yana tercihini kullanacak. Halkı perişan eden bu mevcut iktidara cevabını verecek’ diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 6 Mart 2009 Cuma 15:43:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?