21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

"Tırnakçı" kadınlar yakalandı

Antalya'da kuyumcu dükkanından 'tırnakçılık' suretiyle bilezik çalmaya kalkışan 2 kişi, işyeri sahibi tarafından suçüstü yakalandı.


Edinilen bilgiye göre, dün akşam Soğuksu Mahallesi'ndeki kuyumcuya gelen Ş.O. ve S.O. isimli kadınlar, işyerinde bulunan A.K.'ye bilezik almak istediklerini söyledi. A.K., oğlunun işyerinde olmadığını birazdan işyerine geleceğini belirterek, müşterilerin beklemesini istedi. Vitrindeki bileziklere bakmak isteyen Ş.O. ve S.O., A.K.'dan ısrarla bilezikleri göstermesi istedi.

Bilezikleri bayanlara gösteren A.K., bu sırada müşteri kılığındaki bayanın bileziği çantanın altına sakladığını fark ederek müdahale
etti. Bu sırada paniğe kapılan Ş.O. ve S.O. işyerinden kaçarak dışarı çıkmaya çalıştı. Kuyumcu işyerinde verdikleri siparişi almaya gelen diğer müşteri olayı görünce şahısların kaçmasını engellemek için kapıyı kapattı. Bu sırada yan taraftaki esnaf olaya müdahale ederek polise haber verdi. Ş.O. ve S.O. işyerinde güvenlik kameralarına yakalandıklarını anlayarak, bu kez işyerinde kıyafet değiştirmeye çalıştı. Farklı elbise giymeye çalışan Ş.O. ve S.O. polisin işyerine gelmesinin ardından gözaltına alındı.


Yapılan üst aramalarında üzerlerinden kimlik çıkmayan şahısların daha önce Ordu'da 'tırnakçılık' suretiyle hırsızlık olayına karıştıkları ve arandıkları belirlendi.
Olay sonrası işyerine gelen Tuncay K. annesinin tırnakçılık olayını son anda fark ederek müdahale ettiğini belirterek, olay sırasında diğer müşteriler ve komşu esnafın yardımıyla tırnakçıların polise teslim edildiğini söyledi.

..
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2008 Perşembe 23:02:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?