1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

10 bin yardım paketi dağıtılacak

Kepez Belediyesi’nin, ünlü sanatçıların konserlerinin, alışverişin, tiyatronun, sinemanın, temaşa sanatlarının yer alacağı Geleneksel Ramazan Etkinliği, Mehteran Takımı’nın konseriyle başlayacak.


Kepez Belediyesi, 20 Ağustos’ta başlayacak Ramazan ayının hazırlıklarını tamamladı. Ramazan’ın, birlik ve beraberlik içerisinde, şenlik havasında yaşanması için düzenlenecek Ramazan şenlikleri kapsamında 5 noktada iftar çadırı kurulacak, 10 bin gıda paketi dağıtılacak. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de her akşam mahallelerde teravih namazını kılacak, iftar ve sahur vaktinde evlere misafir olacak.


Akdeniz Kültür İletişim Kulübü (AKİK) işbirliği, Kepez Belediyesi Spor Tesisleri alanında yapılacak olan Ramazan etkinliği, 40 gün sürecek.Konya Mehteran Takımı’nın konseriyle başlayacak olan Ramazan Ekinliği’nde, ilçe halkı, ünlü sanatçıların konserleri, tiyatro ve açık hava sineması, temaşa sanatlarıyla eğlenirken, Osmanlı evleri şeklinde yapılan 240 satış standında alışverişini yapacak.


Kepez Belediyesi Ramazan Etkinliği’nde, Bedirhan Gökçe, Murat Kekilli, Nuray Hafiftaş, Alp Arslan, Adile Kurtkaratepe, Füsun Demirtaş, Tuğba Karakuş, Burak Ahıskalı konser verecek. İlk konseri de 22 Ağustos Cumartesi günü Ayna gerçekleştirecek.
Kepezliler, etkinlikte açık hava sinema keyfiyle Türk sinemasının en iyi örneklerinden olan ‘Babam ve Oğlum’ ile ‘Dondurmam Gaymak’ filmlerini izleyebilecek. Türk evlerinin, Osmanlı kahvehanesinin, iftar çadırının ve lunaparkın bulunacağı Ramazan etkinliğinde, Hacivat-Karagöz, Orta oyunu, Aşık ile Maşuk gibi temaşa sanatları, Mehteran Takımı, sema gösterisi ile yöresel etkinlikler de yer alacak.Kepez Belediyesi, etkinlik alanında kuracağı halkla ilişkiler standıyla da vatandaşın dertlerini dinleyecek.
Kepez Belediyesi, Ramazan’ın yardımlaşma ve paylaşma manevi yönünü de unutmadı. Ramazan etkinliği alanında, Gülveren Mahallesi-Galericiler Sitesi Semt Pazarı, Fatih Mahallesi sağlık ocağı yanı, Baraj Mahallesi-Şehit Tabip Teğmen Atilla Nizam Parkı ve Varsak’ta eski Belediye binası yanında iftar çadırı kuracak olan Kepez Belediyesi, 10 bin gıda paketi de dağıtacak.

iha
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2009 Çarşamba 17:28:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?