22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

10 gündür haber yok

KAYIP İKİ KIZDAN 10 GÜNDÜR HABER ALINAMIYOR

Antalya'da, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'ndan bu yana kızından haber alamayan acılı baba Durdu Atıcı, Manavgat ve çevresinde emniyet ve jandarma güçleri ile birlikte arama faaliyetlerini sürdürdü. Atıcı, gelen ihbar telefonlarından da ipucu yakalamaya çalışıyor.

Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına katılmak için evlerinden ayrılan iki kız arkadaş Sinem Özcan (16) ve Gizem Atıcı'dan (13) bir daha haber alınamadı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı'na başvuran Gizem'in babası Durdu Atıcı, kızlarının hayatından endişe ettiğini ifade etti. Atıcı, kızların kaybolduktan sonra Manavgat'ta görüldüklerini iddia edenlerin olduğunu belirterek, "Çocuklarımız 29 Ekim tarihinden bu yana kayıp, 10 gündür haber alamıyoruz. Her tarafta arıyoruz ama ulaşamıyoruz.

Evde hepimiz perişan olduk. Bu çocuklar birilerinin elinde olabilir, bilmiyoruz içimiz acıyor. Cumartesi ve Pazar günü Kumköy'de görüldükleri iddia edildi. Yine Manavgat'ta Şelale Lisesi'nin önünde görüldüklerini iddia ediyorlar. Ama biz ulaşamıyoruz bir türlü. Görenlerin, duyanların insaniyet namına bizlere haber vermesini istiyoruz. Çok büyük bir acı bu. Çok yoruldum. Umudumu neredeyse kesmek üzereyim" dedi.

Durdu Atıcı, gerek jandarma gerek emniyet güçlerinin her türlü ipucunu değerlendirdiğini söyledi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Mehmet Ali Karamancı İlköğretim Okulunda kızının folklorda görevli olduğunu anlatan Atıcı, sözlerine şöyle devam etti: "Bayram kutlaması bittikten sonra Sinem Özcan isimli kız arkadaşı ile birlikte 'Manavgat'a gidiyoruz' diye çıkmışlar. Bunu arkadaşları teyit etti. Bu çocuklar umarız hayattadır. Benim kızım canım ciğerim. Ağabeyleri, amcaları, dayıları hepimiz onu arıyoruz.Herkes gözyaşı döküyor. "

KAYIP İKİ KIZDAN 10 GÜNDÜR HABER ALINAMIYOR
KAYIP İKİ KIZDAN 10 GÜNDÜR HABER ALINAMIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2010 Pazar 13:05:01
Güncelleme :8 Kasım 2010 Pazartesi 10:26:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?