22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

10 yılını dolduran personele plaket

Antalyaspor'da 10 yılını dolduran kulüp personeli plaketle ödüllendirildi.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde personel için bugün büyük bir hazırlık vardı. Tesislerde 10 yılını dolduran 14 kulüp personeline katkılarından dolayı Antalyaspor Kulübü Başkanı Hasan Akıncıoğlu ve Teknik Direktör Mehmet Özdilek plaket verdi.

 

Kulüp personeline büyük bir vefa borçlarının bulunduğunu söyleyen Başkan Akıncıoğlu, "Spor kulüpleri iyi veya kötü bazı günler geçirir. İşte bu günlerin arkasında kendilerinin yanında ve arkalarında bulunanların büyük gücü vardır. Personel bize büyük güç vermiştir. Bizim de onlara vefa borcumuz var. Ve bu camiaların yaşaması da genellikle arkalarında duran kitlelerin varlığı ve desteğiyle olmaktadır. Dolayısıyla biliyorum ki; siz de şu ana kadar bu tür sıkıntılara katlandınız ve hala da katlanmaya devam ediyorsunuz. Her eve giren bu sosyal olguyu daha ekonomik zeminlere oturtmak için hepimiz gayret sarf ediyoruz. İnşallah bunda muvaffak olursak sizin çalışma ortamınız ve kulübün sportif faaliyetleri daha rahat yürüyecek" diye konuştu.
Konuşmaların ardından başta 25 yılını dolduran Sadettin Tosun olmak üzere Kamil Balaban, Metin Demirağ, İbrahim Özen, Ramazan Ercan, Nizamettin Taşbaşı, Mehmet Tahir Akyol, Dudu Erol, Ali Ormancı, Sevda Yalçın, Bayram Önal, Döndü Bektaşoğlu, İbrahim Serban ve Mustafa Karadayı'ya, Kulüp Başkanı Hasan Akıncıoğlu ve Teknik Direktör Mehmet Özdilek plaketlerini verdi.

İha
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2008 Çarşamba 17:44:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?