1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

12 Dev Adam'ın ilk idmanı!

Polonya'da 7-20 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek 36. Avrupa Şampiyonası finalleri hazırlıkları kapsamında Antalya'da kampa giren A Milli Erkek Basketbol Takımı, burada ilk antrenmanını yaptı.

A Milli Takım Menajeri Harun Erdenay yönetiminde Atatürk Spor Salonu'nda çalışmalara başlayan 12 Dev Adam'da NBA takımlarından Milwaukee Bucks'a imza atacak Ersan İlyasova ile tatilini ABD'de geçiren ve bugün Antalya'ya gelmesi beklenen Hidayet Türkoğlu katılmadı.

Antrenman öncesi çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Harun Erdenay, Antalya'ya moral depolamak için geldiklerini ve gerçek hazırlık çalışmalarına İtalya'da başlayacaklarını belirtti. Erdenay, "Antalya'da çok hafif bir antrenman geçireceğiz. Denizin tadını çıkaracağız Asıl buradan sonra çalışmalar başlıyor. Önce İtalya, ardından İngiltere ve Ankara'da turnuvamız olup Avrupa Şampiyonası maçları periyoduna gireceğiz" dedi.

Avrupa Şampiyonası'nda hedeflerinin madalya almak olduğunu dile getiren Erdenay, "Şampiyonaya madalya için gideceğiz. Takımız bunu başaracak güçte. Çok güçlü takımlar var. Amacımız orada yarı final oynayabilmek. Oraya kadar gelirsek sonra her şey olabilir" diye konuştu.

Milli basketbolcular, ısınma hareketleri ve topsuz çalışmadan sonra taktik hücum organizasyonları gerçekleştirdi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 18 Temmuz 2009 Cumartesi 17:08:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?