1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

12 Dev Adam'ın kampı tamamlandı

Polonya'da 7-20 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek 36. Avrupa Şampiyonası finalleri hazırlıkları kapsamında Antalya'da kampa giren A Milli Basketbol Takımı, bugün yaptığı antrenmanla Antalya kampını tamamladı.

Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilen antrenmanda takıma yeni dahil olan Ersin Görkem de yer alırken, izinli olan Hidayet Türkoğlu katılmadı. Takım kaptanı Hidayet Türkoğlu'nun kampta arkadaşlarıyla hasret giderdikten sonra dinlenmek için ailesinin yanına gittiği bildirildi. Kondisyoner Ozan Şirikçi nezaretinde ısınma ve kültür-fizik hareketleri yapan milli basketbolcular, daha sonra antrenörler Aziz Bekir ve Ertuğrul Erdoğan yönetiminde şut çalışması yaptılar.

Antalya kampının çok iyi geçtiğini belirten A Milli Takım Menajeri Harun Erdenay, "Moral açısından çok iyi bir kamp oldu. Antalya'ya gelmemiz takım için çok olumlu oldu. Hafif idmanlarla oyuncular hazırlandı, küçük de olsa bir tatil yaptı. Zaten Antalya'ya gelirken hedefimiz de buydu. Amacımıza ulaştık. Bundan sonra İtalya'da sıkı bir şekilde çalışacağız" dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 20 Temmuz 2009 Pazartesi 18:04:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?