21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

166. yılda anlamlı yarışma

166. YILDA ANLAMLI YARIŞMA

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 166. yıldönümü nedeniyle Kemer'de düzenlenen şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında derece giren öğrenciler ödüllendirildi.

Kemer İlçe Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen ödül törenine Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Çamyuva Belediye Başkanı Ahmet Can, Kemer Emniyet Müdürü Hasan Mutlu'nun yanı sıra sivil toplum kuruluşları temsilcileri, polisler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Kemer Emniyet Müdürü Hasan Mutlu, “Türk Polis Teşkilatı'nın 166. yılını kutlamaktan ve şanlı şerefli gururlu bir teşkilatın mensubu olmaktan gurur duyuyorum” dedi. Mutlu, “Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluşunun 166. yılı nedeniyle düzenlemiş olduğumuz ilköğretim ve ortaöğretimler arası yapılan şiir, kompozisyon ve resim yarışmamıza katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederim” dedi.

Yapılan açılış konuşmasının ardından derece giren öğrencilere ödülleri Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Çamyuva Belediye Başkanı Ahmet Can, Kemer Emniyet Müdürü Hasan Mutlu ve protokol mensupları tarafından verildi.

166. YILDA ANLAMLI YARIŞMA
166. YILDA ANLAMLI YARIŞMA
İHA
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2011 Cuma 13:48:03
Güncelleme :9 Nisan 2011 Cumartesi 12:10:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?